Lányok, Ti hogy győzitek a háztartást két kisgyerkőc mellett?
Mármint 3 mllett...
Simán. nekem könnyű, mert a nagy már ovis, így őt hajnalban keltem, megy apával, oviba. A maradék mellett meg lazán lehet minden nap 1-2 órát haladni, jönnee, segítenek, pakolnak, dumálnak, röhögnek, satöbbi...
Szépen osszad be, minden nap 1 óra a takarításra. Nekem így 160 nm simán megvan egy hét alatt, aztán kezdem előröl.
laassan.. a nagygenerált későbbre tervezzük, néhány gutautésszerű állapot után jutottunk erre a következtetésre.
Am. mindig mindennel lemaradok.ezen az sem változtatna sokat, ha most nem gépeznék.
Ugyanis minden, mindig kezdődik elölről.
pl. a rendrakás teljességgel lehetetlen
Próbálkozom ezzel azzal. :o)
Nagyot a hintába, kicsit a járókába. Vagy este, amíg apa fürdet, porszívózom. Főzés/mosás megy a kicsikkel együtt is.
Felszínes takarítás(értsd kb. kisebb rendrakás+porszívózás) hetente 1-2x, és minden alkalommal megpróbálok egy valami pluszt csinálni, amit csak ritkábban csinálok: pl. letakarítani egy polcot, vagy kimosni a hűtőt, vagy lemosni egy fűtőtestet. Így soha sincs mindenhol csilli-villi, de mindig tűrhető.
Én arra fogom, hogy kicsi a lakás :o) (43 m2)
És van egy morzsaporszívóm, amivel minden étkezés után eltávolítom az épp aktuális mocskot, mert nálunk az asztal a szoba közepén van, ami egyben a háló, a nappali, és a dolgozó is... :o)
köszönöm a gyors válaszokat
legalább látom nem csak én vagyok így ezzel:)
Szia!
Az én nagyfiam már 6 éves,a pici 16 hónapos.
Reggel elmegyünk az oviba,akkor bekapcsolom a mosógépet,
hazafelé bevásárolunk,megreggelizünk,felporszívózok,utána felrakom az ebédet.
Délben lefektetem babócámat,amíg alszik megcsinálom a halkabb dolgokat(konyha,fürdőszoba takarítását).
Utána uzsi és megyünk bátyusért.
Hétvégén,ha mindkettő itthon van,amikor felébredek,akkor már fel is rakom az ebédet,hogy gyorsan kész legyen,és jó időben megyünk a játszótérre,vagy egyéb gyerekes programokra.
Vasalni csak a látható dolgokat szoktam:)
Ennyiből szerencse,hogy kisebb a lakásunk,gyorsan végzek mindennel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!