Férjetek mennyit segít nektek éjszaka a babával? Mennyit és mit dolgozik? Nem az etetésekre gondolok, inkább hasfájásra/betegségre/fogzásra stb.
Sima szoptatás vagy fogzás miatt nem vártam el soha, hogy keljen, hiszen míg ő reggel időben ment dolgozni és sok esetben estébe nyúlóan volt dolga (hivatásos vadász, így nem szimpla office time-ban van), én általában 8-9-ig aludtam a gyerkőccel együtt, illetve napközben is több lehetőségem volt szusszanni.
Amikor kruppos roham volt, na akkor ő is kipattant az ágyból...
Nem kell felkelnie.
Ha felébred a baba, kap cicit és alszunk tovább. A férjem valószínű nem is hallja ezt a pár másodperces műveletet.
Ja és össze-vissza dolgozik, van hogy éjszakás, van hogy nappalos, de nem kell megszakadnia.
Nem hagytam, hogy felkeljen. Napi 8-10 óra után erre szüksége is volt.
Ne hasonlítsuk már a gyereknevelést a munkahelyhez, mert ég és föld. Az, hogy ő ötkor kel, egész nap figyel, koncentrál, utazik, hol ufyanaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!