Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen mellékhatásai lehetnek...

Milyen mellékhatásai lehetnek a védőoltásoknak? Ti tapasztaltatok bármit is a babátokon?

Figyelt kérdés

2015. dec. 2. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: MMR oltás után 20. napon elkezdte mondani és mutatni, hogy bibis a füle. Kb. 12 napon át nem volt semmi tünet, de MMr után kb. 32. naptól kezdve nem tudott aludni, bár nappal jó kedvű volt, az esték borzasztóak voltak, kiderült, hogy középfülgyulladás. Antibiotikumot kellett szednie. Teljesen meggyógyult a füle. Szerintem az oltáshoz van köze, mert megfázva nem volt, ami rámehetett volna a fülére, bár eddig sose volt fülgyulladásos, szóval nem tudom hogyan működik, mindenesetre itt is írják a fülgyulladást lehetséges mellékhatásnak: [link]
2016. jan. 11. 01:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszí a választ. Beoltás esetén fog kapni gyermekeknek adható immunerősítőket, vitaminokat, ez már biztos.
2016. jan. 11. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!