Szerintetek ha másképp csinálnám kevésbé ébredne éjjel?
Nyugi! Tök jól csinálod. Szuper a babád, hogy átalussza az éjszakát, csak eszik és alszik. :)
Ilyen korban még sok mindenért ébrednek éjjel, ráadásul nem egyformák a babák se, mint ahogy a felnőttek sem alszanak egyformán.
én úgy értettem igen, hogy túl korán rakod le, ezért ébred(het) éjjel, mert amikor amúgy is megébred, már nem annyira fáradt ahhoz hogy visszaaludjon.
Ha kicsit tartalmasabb az esti program, pl egy beiktatott séta 18.00-19.00 között, vagy sok sok játék, akkor jól kifárad, és nem ébred fel éjszaka....
az úgy nem. akkor játszatok meg ilyesmi. Nézd, 7 óra korán van neki akárhogy is nézzük. Ha én 7-kor lefekszem, két eset van: 4-kor kelek mert nem bírok tovább aludni, vagy felkelek pisilni éjfélkor és nem tudok visszaaludni mert annyira már nem vagyok álmos, hiszen aludtam 5 órát....a babák is így működnek. 5 hónaposan 10 órát kb. gond nélkül végig alszanak de alapvetően már 6-7 óra alvással is elvannak. Tehát ha megébred mondjuk hajnal kettőkor, és akkor aludt már előtte 6 órát, persze hogy nehezen alszik vissza....
változtassatok a napirenden, toljátok ki a fürdetést flé 8-ra, aztán meglátod hogy bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!