Mikor vitted először játszótérre a babádat? JÁTSZANI, nem anyukákkal pletyuzni!
Miért is?
Ha nem voltam elég érthető: azt szeretném megtudni, mikor használta gyermeked először a játszótéri játékokat.
De lehet, hogy a Te válaszod már nem is érdekel annyira...
14 hónapos a kisfiam és mostanában sétálunk le a játszótérig, ott hintázik, nézi a többi babát.
Télen nem lehetett, azért megyünk csak most. 11 hónapos korától sétál, akkortól már valószínű, ha jó idő van levittem volna.
Homokozóba még nem engedtem.
Imád hintázni! Szobahintánk nincs, nem is volt, így egy plédben hintáztattuk pici kora óta :)) Minden hintázó mozgást nagyon szeret! Egyáltalán nem félt a hintában a játszótéren se :)) 2. voltam
Az enyém már 18 hónapos és ha a játszótér felé járunk, máig muszáj beugrani egy kis játékra, hintázásra.
Azóta járunk játszótérre, meg játszóházba, amióta stabilan tud állni, járni a kisfiam. (Kb másfél éves kora óta.) Most két éves, és imád hintázni, csúszdázni, más gyerekekkel játszani. Homokozni például itthon is tudna az udvaron, de az nem érdekes, mert itt egyedül van. A játszótéren viszont együtt lehet túrni a homokot a többiekkel, és ki lehet próbálni a másik gyerek lapátját, vödrét is. :)
A csúszdázás két évesen még általában csak akkor megy, ha legalább két felnőtt összefog. Az egyik felmászik a csúszda tetejére, és várja a gyerekeket, rásegíti őket a csúszdára, és vigyáz, hogy le ne szédüljenek, a másik pedig segít a gyerkőcöknek felmászni. Csúszni általában már egyedül csúsznak ennyi idősen, ha csak nem nagyon meredek a csúszda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!