Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor hagyta először...

Ki mikor hagyta először éjszakára apával a babát? Hogy bírták otthon és Te hogy viselted?

Figyelt kérdés

Alapvetően kiveszi a barátom a részét a fiúnk körüli dolgokban, szóval nem az van, hogy egész nap én vagyok vele, ő meg este gőgicsél neki fél órát és viszlát.

Bármit megcsinál körülötte, az esti fürdetés-etetés-altatás hármas az övé, mindig ő csinálja.

Most a születésnapomra a 3 legjobb barátnőmtől egy wellnesshétvégét kaptam, velük mennék, a fiúnk maradna itthon apával. Ez péntektől vasárnapig lenne, vasárnap este már itthon is lennék.

Olyan már volt, hogy egész nap apával volt, vagy hogy este elmentem és hajnalban jöttem haza, akkor nem volt semmi baj, maximum én voltam kicsit fáradt másnap... :)

De olyan még nem, hogy több napot lettem volna távol.

Várom azért, csak hát na, első baba...

Ti hogy viseltétek?

Minden rendben ment?

Jól tudtátok magatok érezni, vagy fél óránként telefonáltatok haza?

11 hetes a baba.

2015. nov. 24. 17:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
31%
5 hetes volt mikor bekerultunk kórházba 8 napra. A stressz miatt (orvosi hiba) éjfél előtt egyik nap sem tudtam aludni és hajnal 5-kor már keltettek, hogy pakoljam össze a guruló ágyat. Plusz ugye kelni a babához. 5 napig bírtam, pont hétvége volt, a férjem jött be egy éjszakára én pedig hazamentem aludni. Szükségem volt arra de olyan rossz volt a baba nélkül, hogy én azt mondtam sokáig nem leszek tőle külön még egyszer éjszaka. Reggel keltem 7-kor és mentem hozzá vissza. Reggel anyám is bent volt, azt mondták baba nem akart aludni és reggel meghallotta a hangomat, felnézett, mosolygott és el is aludt. Na ezzel főleg biztos lettem benne, hogy még egy ilyen nem lesz egy jó ideig. Igen, egy este alatt is párszor beszéltünk a férjemmel.
2015. nov. 24. 18:45
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
Biztos hogy nem hagynám otthon Őket, azért hogy szórakozzak. Pár óra belefér, bár még ahhoz is kicsi, de pár nap? De nem vagyunk egyformák.
2015. nov. 24. 18:55
 23/30 anonim ***** válasza:
20%
Komolyan nem értem miért kell azért máglyán elégetni a kérdezőt, mert az év 365 napjàbol kemény két éjszakàt nem otthon tölt.... a babának semmi baja nem lesz tőle, fel sem fog tűnni neki.... Egýébként megértem azt is aki nem tudna elmenni és nem tudná jol erezni magat, de nem latom ezert rosszabbnak a kerdezot, mert o szeretne elmenni.
2015. nov. 24. 19:57
 24/30 anonim ***** válasza:
53%
Az enyém hat hónapos ,én is már szeretném meglátogatni a 150 kmre lakó legjobb barátnőmet ,kivitelezhető is lenne ,eljátszom a gondolattal ,de nem tudnám itthagyni a babámat még.Szerintem ha már olyan 1,5-2 éves lesz és szépen összeszokik a mamával ,akkor majd lesz ilyen ,de eddig nekem is csak annyi volt ,hogy este mentem hajnalban jöttem.Tehát én így nem hagynám még napokra ott ,ha engem kérdezel.
2015. nov. 24. 20:22
 25/30 anonim ***** válasza:
69%
11 hetes és te már hagytad magára éjszaka, most meg wellnesselni mész több napra.. biztos meggondoltad te ezt a gyerekvállalást? Lehet korai volt még, ha nem tudsz legalább kicsit lemondani a szórakozásról. Még csak 3 hónapos sincs a gyereked könyörgöm, legalább fél, egy éves koráig nem hagynám magára.
2015. nov. 24. 20:40
 26/30 anonim ***** válasza:
76%

Az én kisfiam 2 évesem volt először éjszakára egyedül apával, mert elvetéltem a kistesóval és kórházban feküdtem. Utána 2,5 évesen voltunk tőle egy éjszakát távol, egy nagyon jó barátnőm (ovónő)vigyázott rá itthon, hogy ennyi idő után kimozduljunk és megünnepeljük a házassági évfordulónkat. Én ilyen pici korában nem is tudtam volna otthagyni, mivel szoptatott baba volt és üvegből nem evett.

De kérdésedre: én nem tudnám jól érezni magam, mert nekem velük lenne csak teljes egy kiruccanás. Csak abban az esetben tudom elképzelni, ha legalább a férjemmel megyek, a gyerekek pedig már nagyobbak és valami csúcsszuper programon vannak és ők is jól szórakoznak.

2015. nov. 24. 20:57
 27/30 anonim ***** válasza:
80%

Én se vagyok a gyerekemen csüngő ősanya, de 11 hetest én se hagynék napokig egyedül, ha csak nem életbevágó dologról van szó (pl. kórházba kerülök).

Meg nem félsz, hogy elapad a tejed, ha napokig nem szopizik? Ha viszel fejőgépet azért az se olyan.

Én is olyan fél évesre tenném azt az időszakot, amikor elkezdenék én is lelépni néha. De akkor se egyből 3 napra, hanem szép fokozatosan.

2015. nov. 24. 20:58
 28/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha gond nélkül otthon hagyja 3 napra, és már korábban is egész napra, meg fél éjszakára, szerintem nem szoptatja, így ez a része lényegtelen. Az, hogy 11 hetes baba mellől elmászkál, más kérdés...
2015. nov. 24. 21:28
 29/30 anonim ***** válasza:
33%
3 hónapos volt a lányom, amikor kórházba kerültem. Aztán még kétszer fél éves koráig, 1-2 napokra. Egyikünk se viselte jól. Ők idegeskedtek miattam, én a gyerek miatt, pedig a férjem is egyenértékű szülő, mindent megcsinál és nagyon szereti a gyerek. Minden esetben megviselte a távollétem, sírt, nehezen aludt, utána pedig mellettem feküdt a nap nagy részében, mert én nem tudtam felkelni, de nem lehetett elvinni mellőlem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, nem láttuk előre, hogy kezelésre fogok szorulni rövid idővel szülés után. Ha választhatnék, én nem hagynám magára a családomat, amíg ilyen pici a gyerek.
2015. nov. 25. 11:51
 30/30 anonim ***** válasza:
30%
Jó sok esze van a barátnőidnek! Nem szoptatod a babát? Még csak 11 hetes. Mondjuk úgy jobban hangzik, hogy 3 hónapos (felfelé kerekítve...), de akkor is nagyon pici még.
2015. nov. 26. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!