Miért marja a fejét a baba? Viszket neki? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám,és gyakran marja a kis fejét, véresre,sok kis seb van rajta. Mutattuk orvosnak, kaptunk krémet,azt is használjuk, a koszmótól is megszabadultunk babe samponnal, mégis vakarja a kis fejét. Kesztyűt kap éjszaka,de nappal természetesen nincs rajta. Mit tegyek? Van másnak is ilyen problémája? Heti egyszer mossuk a haját, az orvos tanácsára.2008. szept. 13. 15:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mutasd meg esetleg bőrgyógyászank is!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Mivel mossátok a haját? Mert én pl kipróbáltam a gyerek shaumát, és véresre tudnám vakarni a fejem, annyira viszket. A fejbőrét vakarja csak? Esetleg váltsatok sampont, lehet hogy ő is úgy érez ahogy én a törpikéstől...
Judy
2 hónapos és 22 hónapos kisfiúk anyukája
3/5 anonim válasza:
Ha mardosás közben sír is vagy nyögdécsel, akkor nem ártana egy koponya ultrahang neki. Nem biztos, hogy a bőre viszket, lehet,hogy a fejében érez fájdalmat csak nem tudja megmondani.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem sír, semmi ilyesmi nincs, csak épp odaér a kis keze és markolássza a fejét, de így kapargatja a mi kezünket is,vagy vállunkat.
2008. szept. 14. 18:32
5/5 anonim válasza:
Akkor adjatok a kis kezébe valami rongyit. Lehet, hogy markolászni akar valamit ami biztonságot ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!