Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek így jó lesz?...

Szerintetek így jó lesz? Babóm kajcsi után nagyon bealudt rajtam.

Figyelt kérdés

Csak magam mellé tudtam tenni hirtelen (megszólalt a telefon)a mi ágyunkra.Most viszont ha elkezdem átpakolni, biztos fel fog ébredni aztán nem bírok majd vele egy jó darabig.

Szóval:Napközben a nagy ágyon úgy szoktuk fektetni, hogy pléd/paplan, a szélei alá párnákat rakunk, hogy ha nagyon ficánkol is ne essen le.A paplan az adott, arra raktam, elég ha behúzom középre és körbepárnázom?

Apuci éjszakás, én meg nem vagyok nagy tatárjárós, de azért kettőnk közé is tennék valami védelmi vonalat.2 hónapos még a manóm.Vagy akiknél velük alszik a baba hogy csináljátok?

2010. márc. 20. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Már megint ez a babó meg a kajcsi szavak.........

Áruljátok már el, hányadik oldalon keressem a Magyar Értelmező Kéziszótárban.

2010. márc. 20. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:

xyz, után van valahol.Úgy emlékszem.

Akkor most neked nincsen gyermeked vagy szimplán rossz a hangulatod? Amúgy valahol igazad van.És most a kérdésre is válaszolsz?

2010. márc. 20. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nincs igazad,úgy beszélünk,írunk ahogy akarunk.

Értetted nem?Akkor?

Szerintem nem feküdnél rá akkor sem,ha nem tennél,de nagyon vigyázz,mert igen ügyesek tudnak ám lenni!Nekem 3 hósan hasra fordult a babám.Arra is figyelj,nehogy a párna forduljon őrá.

2010. márc. 20. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:

A párnákat a paplan alá tettem.Most is alszik már, csak már jó ideje átalussza az éjszakát.

Na, még meglátom.De olyan jó vele aludni.Köszi.

2010. márc. 20. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

De van gyerekem, és nem is hall tőlem, sem az apjától ilyen idióta szavakat. Nincs rossz hangulatom egyébként, csak unalmas, hogy minden második kérdésben ezek a szavak vannak, emellett mindíg a gyerek helyes anyanyelvre való tanítását szajkózzák itt egyes anyák.

A kérdésedre a válasz pedig, hogy én nem párnáznám körbe. Én belülre teszem a babámat, ha apuka éjszakás, csak a falhoz teszek egy plédet, hogy ne érjen hozzá. Én kívül alszom, soha nem volt belőle probléma, mert nem igazán mocorog álmában.

2010. márc. 20. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám elég sokáig velünk aludt, nem mintha a terveim közt szerepelt volna, de októberi baba és az istennek nem tudtunk úgy befűteni a hálószobánkban, hogy ott kellemes legyen, és a lakás többi részében meg ne legyen 35 fok. Ráadásul mellettem volt nyugodt, a kiságyban nem aludt rendesen.

Én úgy csináltam, hogy a baba egészen fenn, a fejem mellett, az én oldalamon feküdt kívülről, hogy a férjem még véletlenül se feküdjön rá. Az ágy széléhez toltam egy fotelt, pont befért a fal és az ágy közé, nem csúszott el. A biztonság kedvéért még fészket is csináltam neki, így nem fagyott meg, mint a kiságyban. Komolyan hideg volt benne mindig a keze. A fejem mellett kényelmesen elfért, mi is tőle. Mindig át tudtam ölelni a kis fenekénél, vagy megigazítani a takaróját, a szoptatásról meg nem is beszélve.

Nálunk egyébként a későbbi altatást sem befolyásolta, elalszik simán magától, ha leteszem az ágyába. Most 17 hónapos.

2010. márc. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!