Baj ha 3 hós babám néha tv-t néz?
Figyelt kérdés
Amikor megy a tv le nem veszi a szemét a képernyőről. Árthat neki? Persze nem órákról van szó, max 10-15 perc...2008. szept. 13. 14:07
11/18 anonim válasza:
Ma már a UPC-nél (a többinél nem tudom) van a Bebe tv-adás, amit kifejezetten a picik számára találtak ki, mert színes, nagy figurák vannak benne, amik lassan mozognak. Elméletileg fejleszti a babák készségét. Sztem naponta pár perc biztos, hogy nem árt meg neki.
12/18 anonim válasza:
Ez nem a 80as évek! Mindannyiunk gyereke fog tévézni és rászokhat 10 évesen is. Az is igaz, hogy anya foglalkozzon vele tévé helyett..de anya mikor foglalkozzon akkor mással? Igenis be lehet tenni a napirendbe az egy kis tévézést. Lehet így is gyereket nevelni, hogy csak kicsit nézzük, mert tudjuk..a tiltott gyümölcs mindig jobban kell. Neveltetés kérdése. A TV közelről nézve rontja a szemet, a kisbabák a színek miatt nézik. Kevésbé vibráló műsor érdekes lehet a számára. Nem baj, ha nézi, de ne egész nap tegye!
13/18 anonim válasza:
Egy kicsivel szinesebb fantáziával sok mindent ki lehet találni tévé helyett,egy gyerekért igenis fel kell áldozzuk magunkat,nem szabad önzők legyünk,mert azok az idők nem jönnek vissza soha.
14/18 anonim válasza:
Nem annyira a szemre mint az agyra káros.Nézzétek csak meg a gyerek arcát!Nem érdeklődést hanem bamba bámulást látsz rajta!
15/18 anonim válasza:
Nyilván mindenki azt csinál, amit akar a saját gyerekével. Senkinek, semmi köze hozzá, hogy ez jó vagy nem! Hülyeség feltenni ilyen kérdést és hülyeség rá válaszolni is! A szókincset pedig hallás után bővíti a gyerek, ha az anyjától, ha az apjától, ha a 3. szomszédtól, ha a tv előtt ülve hallja...hogy a mártírkodókról is ejtsek néhány szót:D
16/18 anonim válasza:
Akkor te miért válaszoltál nagyokos?Ha elolvastad volna a kérdést rájöttél volna hogy egy három hónapos gyerekről van szó,nem hiszem hogy miután megnézi a hiradót megvitatja az anyukájával az eseményeket.Inkább legyek mártír mint felelőtlen anya.
17/18 anonim válasza:
Az én babám is három hónapos, egyfolytában nézné a tv-t, ha hagynám :-D. Nekem azt mondta a szemorvosom, hogy ostoba tévhit, hogy a televízió rontja a szemet. Szóval, én inkább magamtól tartók, ha most nem vagyok következetes, akkor később vajon sikerülni fog-e? Szerintem az a legfontosabb, hogymegválogassa a szülő, hogy mit nézhet meg a gyermek és mennyit nézheti. Amikor erről van szó, mindig eszembe jut, amit dr. Spock könyvében olvastam, miszerint egy amerikai felmérés kimutatta, hogy gyermekeink több mint 8000 gyilkosságot néznek végig serdülő korukig a tv-ben. Engem ez elrettent!
18/18 anonim válasza:
Tovabbi jo tevezest a babaknak!Lssan moziba is elvihetitek oket,addig ti mehettek shoppingolni!Igy szuletnek a jo anyukak,kesobb mikor egy kicsit nagyobbak lesznek majd egyszerubb lesz,kicspjatok oket a jatszoterre stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!