Baj ha 3 hós babám néha tv-t néz?
Figyelt kérdés
Amikor megy a tv le nem veszi a szemét a képernyőről. Árthat neki? Persze nem órákról van szó, max 10-15 perc...2008. szept. 13. 14:07
1/18 anonim válasza:
Az én lányom is nézné,meg ah hallottam minden baba ilyen.Élvezik,h színes és mozog.Szerintem nem baj.Talán a szemének nem a legjobb,de gondolom messziről teszi.
2/18 anonim válasza:
A napi 10-15 perc szerintem sem probléma! Boldog babázást!
3/18 anonim válasza:
Nem szabad szokassa valjon,sok anyuka ezt egyfajta helyettesitonek hasznalja foglalkozas helyett,szerintem nem jo mert a baba is megszokhatja ugy mint peldaul a ringatast
4/18 anonim válasza:
Szerintem inkább vidd el a tv-től, mert rászokik. Láttam van már bebe tv bébiknek, szerintem igen rossz ötlet. Csak újjabb hisztiforrást jelent és szerintem a fejlödő szemének sem a legjobb.
5/18 anonim válasza:
jaj, dehogy baj.
a mostani TV-k már nem olyan erős sugárzásúak. és ha érdekli miért ne nézze. nem órákról van szó.....
nekünk van egy 82 cm LCD Tévénk és ha azt 3 méterről nézi nem fog neki ártani.
Hallottam már olyanról is , hogy aki epilepsziásan születik, annál előhozhatja a rohamot a villódzás de az ritka. (ezt a védőnő mondta). olyan ez mint felnőtteknél a stroboszkóp a disco-ban.
szerintem nézheti néha.
6/18 anonim válasza:
Most lehurroghattok, de az én lányom 5 hónapos lesz és kisvakondot néz, abban nincs olyan vibrálás, és leköti egy órára is. Nincs segítségem, nekem ez bevált. Nem mindennap, de egy héten kétszer biztosan nézi, addig én mosok, főzök, takarítok..
7/18 anonim válasza:
Én is tartottam a tv-nézés mizériától, aztán csak nézettem vele, de csakis távolabbról. Nem kell nyafogni rajta, hogy majd rászokik, meg ezért-azért nem jó. Most két éves a lányom, nagyon sokat fejlődőtt a szókincse, mióta nézi a tv-t. És tényleg nem órákról van szó, nem is lenne hozzá türelme egész nap ott ülni, hiszen a gyerekeknek úgyis a mozgás a lételeme. Egy-egy mese nem árt és tényleg nem mellékes szempont, hogy a házimunkára is van egy kis idő.
8/18 anonim válasza:
A negativ valaszok a kukaba kerultek,egy par honapos gyereknek ugye fogalma sincs hogy mi tortenik a tevebe,lattam en olyat is hogy meg nem is pislogott ,olyan mereven nezte,csak ugye szegyel az ember szolni nehogy megsertse az Anyukat.Nekem peldaul nem volt segitsegem amikor a gyerek pici volt,sokszor ugy oldottam meg hogy betettem a babakocsiba es fozes kozben allandoan beszeltem hozza stb.Pedig akkor kezdodott a Baratok kozt...Hiaba probaljatok bebeszelni magatoknak hogy semmi baj,igenis karos es nem csak a szemenek...nekem megszakadt a szivem amikor a szomszedasszony par honapos gyereke "nezte"a tevet szerencsetlen mint egy babu!Es kesobb lelkiismeretfurdalasa volt meg azert a par percert is naponta...
9/18 anonim válasza:
Egy ket eves gyereknek nem a teve kell fejlessze a szokincset hanem elsosorban az anyukaja...
10/18 anonim válasza:
magyarázza meg valaki, hogy miért káros! de na az legyen az érv, hogy rontja a szemét. valami más.
Ő még nem érti a dolgokat, tehát azért sem. Miért rossz a TV?
írjátok meg miért rossz és majd elgondolkodunk rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!