S. O. S. Másnak is rosszul alszik mostanság a pici?
Szia!
Szintén 2 hét múlva lesz 1 éves a lányom, és csütörtökre virradóan hn3-n6-ig fent voltunk, utána 7-kor végleg felébredt. Akkor arra gondoltam, hogy szerdán kapott sárgarépát a bablevesből, és esetleg az. A védőnő szerint front volt. A doktornő (épp oltásra mentünk) mondta, hogy jön 2 foga. Szóval nem tudom a 3 közül mi volt. Most mára virradóan csak éjfélkor ébredt fel, evett és aludt reggelig (amúgy nem szokott felébredni).
Mikor lesz 1 éves? Lányom ápr.2-án.
A lányom 2 éves. Velem alszik a franciaágyon. És van úgy, hogy álmában letérdepel az ágyra, feje az ágyon és úgy alszik. Ha felteszem, akkor átfordul úgy, hogy az ágy másik végébe van. Keresi a kényelmes helyet. Ráadásul össze-vissza forgolódik és már én sem tudom, ha éjjel felébredek, hogy s lába vagy a feje vagy a popsija van a számban.
Szerintem álmodik, átéli a napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!