Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik illatmentes pelenka...

Melyik illatmentes pelenka vált be nektek?

Figyelt kérdés

A Pampers premium care-t használtuk eddig, de a 3-as mérettől valahogy más. Nem tapad rendesen a tépőzárja, kis pisitől is erős ammóniaszagú.

Próbáltuk a Babydream-t. A 2-es méret jó puha, a 3-as viszont "papírosabb" tapintású. A tépőzár oké, a pisi nem büdös benne.

A Babylove milyen ezekhez képest?

És a Müller illatmentese?

2015. nov. 21. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált a libero. De a babylove sem rossz. Müllereset nem próbáltuk.
2015. nov. 21. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Libero-nak csak az 1-esét próbáltuk. Azt merevnek, vastagnak találtam, nyomott hagyott a combján (ha lazábbra vettem, akkor eresztett).

A 3-as méretben nem tudod esetleg, milyen?

2015. nov. 21. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a Penny saját márkája vált be.A baby time.
2015. nov. 21. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi újszülött korától liberot használtunk, nem volt vele semmi ilyen gondunk, bár tény, hogy vékonyka a fiunk, és azt olvastam sok helyen, hogy a libero inkább a vékony babáknak passzol, a pampers meg a husisabbaknak. Nekem az 1-es sem tűnt durvának, keménynek.
2015. nov. 21. 10:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem nagy baba, viszont combos kislány. :)

3300/49-el született és az első hetekben használtunk liberót.

Most 5270/58.

2015. nov. 21. 11:13
 6/7 indigoh ***** válasza:
Nekunk a tescos lett a legjobb. Nappalra most a dm-es van, az ejszakat csak a tescos birja ki. A 3-as es 4-es is a tescos volt a tuti.
2015. nov. 21. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:

babylove <3

Nekem mind a kettőjüknél az összes drága pelenkát verte a DM-es. A kicsinél még próbálkoztam a liberoval, de ismét csalódás lett a vége. A 3-6kg-os babylove szerintem nagyon jó újszülött pelus volt, a nagyobb méretek "papírosabbak" már, ha egyre gondolunk, de vékony, jól zár, rugalmas és én a legjobban ezzel vagyok megelégedve mind közül. Próbáld ki szerintem.

2015. nov. 21. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!