Melyik illatmentes pelenka vált be nektek?
A Pampers premium care-t használtuk eddig, de a 3-as mérettől valahogy más. Nem tapad rendesen a tépőzárja, kis pisitől is erős ammóniaszagú.
Próbáltuk a Babydream-t. A 2-es méret jó puha, a 3-as viszont "papírosabb" tapintású. A tépőzár oké, a pisi nem büdös benne.
A Babylove milyen ezekhez képest?
És a Müller illatmentese?
Libero-nak csak az 1-esét próbáltuk. Azt merevnek, vastagnak találtam, nyomott hagyott a combján (ha lazábbra vettem, akkor eresztett).
A 3-as méretben nem tudod esetleg, milyen?
Nem nagy baba, viszont combos kislány. :)
3300/49-el született és az első hetekben használtunk liberót.
Most 5270/58.
babylove <3
Nekem mind a kettőjüknél az összes drága pelenkát verte a DM-es. A kicsinél még próbálkoztam a liberoval, de ismét csalódás lett a vége. A 3-6kg-os babylove szerintem nagyon jó újszülött pelus volt, a nagyobb méretek "papírosabbak" már, ha egyre gondolunk, de vékony, jól zár, rugalmas és én a legjobban ezzel vagyok megelégedve mind közül. Próbáld ki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!