Miért nyögdécsel annyit a babám alvás közben?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos. Sokat nyögdécsel, de valószínűleg nem azért, mert fel akar kelni, mert sokszor már akkor elkezdi, amikor evés után leteszem az ágyába. Ki is bírja így a szokásos 4 órát. Valószínűleg felületesen alszik, de miért nyögdécsel?2008. szept. 13. 07:34
1/2 anonim válasza:
Szintén zenész.. Az én lányom mindig így aludt, és szinte egész éjjel képes csinálni , most kezdek alváshiánytól kimerülni... Nyödgécsel, dobálja magát , rugdos, kapálózik, és ha felveszem akkor is csinálja. Én csak arra tudok gondolni, hogy vagy csikarja a pocija, vagy álmodik valamit.
De jó lenne, ha már megszűnne, szeretném, ha nyugodtan aludna...
12 hetes
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is előfordul, szerencsére nem minden éjjel. Szerintem ilyenkor a hasa fájdogál, addig mocorog míg helyre nem billen a buborék a pocijában. Beszorul neki a levegő és kimocorogja - ezt mondta anno a védőnőnk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!