Mikor tudta ezeket? (1 éves kor feletti dolgok)
3-4 darabos kirakósból kirakni önállóan egy képet (nekünk 3db-os fa kirakósunk van, egy elefántot lehet belőle kirakni);
a formabedobósba önállóan bedobni, megtalálni, hogy melyiket hová kell bedobni, szóval teljesen önállóan használni;
formákat a táblába teljesen egyedül beforgatni, berakni (ez majdnem olyan, mint a formabedobó).
formabedobózni 10 hónaposan kezdett, a sütifalóval, aztán szépen lassan ment a többi is olyan 1 éves korára.
3-4 kirakóst nem rakott ki soha, 4 évesen jött rá, hogy nem olyan borzasztó kirakózni, akkor 30-40 darabosokat rakott ki, előtte nem volt hajlandó :)
A 2 éves státuszon elvárás, hogy a formabedoboba betudja dobni a formát, hogy felismerje ha rossz lyukba akarja dobni és megprobálja másikba.
A kirakosok 3 évesen kezdödnek, lehet pár hónappal elöbb de 3 éves kor felett már tudják.
Az elsö lányomnál a 2 éves státuszon az orvos adott neki egy formabedobot, hogy tegye bele. Nem akarta, aztán tovább beszélgettünk az orvossal, az egyre eröltette(hiába mondtam, hogy tudja már ezt). Aztán a lányom megfogta kinyitotta felöl a nagy lyukat és az összeset bedobta ott.
Második lányomnál szinte nem is emlékszem, hogy formabedobozott volna. de a kicsi puuzeleket 2,5 évesen csinálta, de szerintem azért csak mert a nagy akkor puzzel lázban égett.
első játéka nincs és nem is látott olyat...
formabedobóst 1 évesen elvettem tőle..
egy évesen tudta a köralakzatot tudta a táblába
15 hósan a téglatestet is beleforgatta a helyére
a többit azóta se akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!