Influenza elleni védőoltást beadatjátok az 1 év feletti babátoknak?
ilyen kérdéseknél le szoktam írni, hogy a gyerekemmel mi történt. részletekbe nem megyek bele, nehogy infarktust kapjanak az anyukák, de mi nagyon megszívtuk egyik évben az influenzát. ritka szövődmény lépett fel a gyerekemnél, kórházba került, nagyon nagy volt a baj, és hosszú a felépülés. kórházban több gyerek feküdt ezzel a szövődménnyel, szörnyű volt látni őket :( és nagyon fájdalmas vizsgálatokon mentek keresztül :(
ezek után én végigkérdeztem mindenkit, hogy oltassunk-e a következő években és minden orvos nemmel válaszolt.
neurológus mondta azt, hogy ha írásban kérem a véleményét akkor leírja nekem, hogy javasolja az oltást, mert ezt kell tennie, de ha elég nekem ha szóban mondja a véleményét akkor eszembe ne jusson beoltatni influenza ellen a gyereket!
elgondolkodtató :(
Lehet, hogy valakik szándékosan mérgeznek bennünket? Mindenesetre ez az interjú is elgondolkodtató:
Köszönöm! Azért azon jót mosolyogtam, hogy az első nem sokkal hasznosabb volt, mint az utolsó. :)
Egyébként én sem, de azért elgondolkodtam rajta. Továbbra is a nemre hajlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!