Ha mar a kisagyban magatol felalt felig az othos babam, mikor fog elindulni?
Drága kérdező!
Szerintem jobb lesz ha visszaveszel!
Legyèl a szuperügyes,szupeszèp,szuperokos babáddal,puszilgasd meg!
Vicces vagy kérdezö!
Amúgy itt senki nem irigy a babádra, tudod mért?
Mert minden anyukának a saját gyereke a legügyesebb és a legcsodálatosabb.
Amúgy meg attól hogy hamar felállt, nem lesz okosabb, sem ügyesebb a többi gyereknél pl.:
Az én lányom 9 hónaposan állt fel 12 hónaposan indult el, viszont 1,5 évesen beszélt, most 2 éves és már szoba tiszta, mondókákat mond, nagyon ügyesen tud ugrállni szaladni, biciklizni.
Sógórnömék kisfia 6 hónaposan állt fel(Nem csak félig teljesen) 13 hónaposan indult el, 1,5 éves nem mond semmit, nem ül rá a lábbal hajtós motorra Ö ilyen, az én lányom meg olyan, nem szoktuk emiatt cikizni egymást. Amúgy is tök hülyeség hogy ezzel dicsekedsz, az égvilágon senkit sem érdekel hogy mikor állt fel a gyereked, 5-10 év múlva, meg már pláne semmi jelentösége nem lesz :D
És mi miért vegyünk vissza?
A baba nem a pénzed miatt szegény ', hanem azért mert borzalmas vagy.
Egy idő után én befejeztem a válaszok olvasását. Nem igazán értem miért esett neki mindenki a kérdezőnek. De komolyan. Teljesen megértem hogy büszkélkedik és azt is hogy aztán kiakad amikor 50en nekiestek.
Az meg egy külön ciki dolog hogy komolyan elkezd valaki beszólogatni a gyerekre... (??) Tipikusan olyan válaszok mint az ilyen nő miért szül gyereket, amivel a világból ki lehetne engem kergetni. (Főleg ugye itt dívik ez, teljesen ismeretlenül, látatlanban.)
Szerintem is irigykedik mindenki vagy pedig komolyan nem értem az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!