Miert alszik el nehezebben a babam par napja?
Figyelt kérdés
Sir mar szinte minden alataskor,parommal neha meg hosszabban.Eddig nem volt igy.Mi lehet az oka?3 honapos.2008. szept. 12. 19:25
1/3 anonim válasza:
Nekem is három hónapos a babám, és ettől szenvedek. Leteszem, de még legalább 4X fel kell vennem, mire végleg elalszik...
Szerintem mindig van ilyen korszakuk, majd elmúlik ez is:-)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Sok mindentől függhet. Az én lányom már egy éves lesz, de ezidáig változó volt az elalvás. Függött időjárástól, később a fogától. Ha leteszed és látod hogy nyűgös, nem fog elaludni, akkor maradj egy kicsit mellette a kiságynál. Ne vedd ki, hanem simogatsd a kezét, fejét, hasát vagy hátát, amit szeret. Próbáld ki ezt a módszert, nálunk beválik. Még most is előfordul, hogy az ágya mellett kell ülni és simogatni a kezét amig elalszik.
Erika
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2008. szept. 14. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!