Hallottatok arról, hogy most hányás, hasmenés vírus van? Ha Ti is megkaptátok meddig tartott?
Hál istennek a picurkám megúszta, de apa és én elkaptuk. Első nap hányás hasmenés, második nap láz szédülés, ennyi. Még utánna kb 1 hétig nem volt igazán jó a gyomrunk, de az már semmi.
B6 vitamin, normaflore, és ameddig a hasmenés tartott smecta.
Nemhogy hallottam, de benne is voltunk. Férjem hajnalban lett rosszul, de másnap már ment dolgozni, én két napra rá du lettem rosszul, annyit hánytam, hogy a végén csak epe jött (bocs), szomjas voltam, de ha ittam is, azonnal rohantam, kijött vagy elöl vagy hátul (bocs), éjjelre ügyeletet kellett hívni, kaptam szurit, másnap még gyenge voltam, így anyósom átjött vigyázni ránk, kisfiamnak kicsit több és hígabb széklete lett, de gyorsan adtam neki normafloret, így nála nem volt vészes, talán el sem kapta igazán. Következő nap már én is csak b6-ot szedtem a szédülésemre.
Nem kívánom senkinek! Szörnyű volt!
Mi Pesten.
(előtted válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!