Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti Meddig fürdettétek a...

Ti Meddig fürdettétek a kicsit minden este?

Figyelt kérdés
A fiam vasárnap lessz 10 hetes én még mindig fürdetem minden este! Olyan jól megnyugszik tőle, meg szeret is !

2015. nov. 11. 18:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is furdetem minden este meg fogom is mert tudom hogy jó neki meg fontos a higenia, csak kivancsi voltam hogy ti mit mondtok.
2015. nov. 11. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Jukadni???

Lyesszus!

A víz bármily meglepő, szárít. Ha valakinek atópiás, ekcémás, extra érzékeny a bőre, akkor nem ajánlott naponta kádfürdőt venni, inkább csak "macskamosdás" ajánlott. Ez igaz felnőttre, gyerekre.

A nyugati országok többségében jellemző, hogy nem fürdetik naponta a babákat.

Mivel érzékeny a mi bőrünk is, én is így terveztem, de a gyerek "közbeszólt".

Refluxos, nincs olyan nap, hogy ne tocsogjon tejben; plusz jellemzően nyakik fossa magát... így lehetetlen nem naponta fürdetni.

2015. nov. 11. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
kétnaponta furdetjuk. 15 honapos. itt (Genf) azt ajánlják, hogy 2-3 naponta elég a babákat lefurdetni. (egyébként ekcémás a fiam bore, ugyhogy ezért is mi minden másnap furdetjuk meg)
2015. nov. 11. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Jahogy, így már értem. :)

Én mindkét gyerekemet minden nap fürdetem a születésüktől fogva. Kb mindig ugyanabban az időpontban, így ez hozzátartozik az estéhez. Ők is szeretnek pancsolni.

2015. nov. 11. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Kislányom 11 hetes. Kb 2x fordult elő, hogy megborult annyira a napirendünk, hogy aznap nem fürdettem meg és másnapara bizony volt egy kis savanyú szaga szegénynek, úgyhogy fürdünk naponta becsületesen :-) Azért csak megizzad, bukik, na meg pelusba kakil napi 3-4x. Na meg nagyon szeret fürödni :-)
2015. nov. 12. 08:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Szomszédom csak 2 naponta fürdeti a gyerekeit (3 és 5 évesek), ami nekem azért fura, mert ha néha-néha előfordul hogy a 4 évesemnél kimarad a fürdés, akkor már azért "látszik" rajta, főleg ha kint játszott jobban koszos lesz, megizzad ha meleg van, illetve a fenekét és a sunciját is jobb naponta megmosni szerintem.
2015. nov. 12. 09:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Amíg le nem esett a köldökcsonk, addig csak két naponta. Azóta minden nap, de bevallom,ha nagyon elcsúszunk a naggyal (4 éves) este valami miatt, akkor van,hogy kimarad. De ez kb. két hetente fordul elő. Akkor viszont alaposan áttörlöm mindenét popsitörlővel.
2015. nov. 12. 10:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2015. nov. 13. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!