Miért nem eszi meg a főzeléket a 6 hónapos kisfiam?
A paradicsomot mellőzd még 3 hónapig, vagyis 9 hónapos korig.
Egyszerre csak egy dologgal próbálkozz. pl krumpli és keverj hozzá nyugodtan gyümölcsöt. magában az enyém is utálja.
fokozatosan eszik majd többet is.
diet.
Az én 6.5 hós kisfiam is szivesebben eszi a gyümölcsöket bármikor adom mint a főzeléket. Főzelék után szopizni akar, gyümi után soha.
Próbálkozzunk türelemmel....
Szia!
Mert nem édes! A gyümölcs édes és a baba az édes dolgokat szereti. Az én lányom nem volt hajlandó megenni a főzeléket és a zöldséget 8 hónapos koráig. Öklendezett tőle, és akkor azt mondtam elég. Kapott gyümölcsöt azt imádta. Féltem, hogy ha számára nem finomat adok neki, akkor az egész kanalazást megutálja. Adj neki gyümölcsöt, én a gyümihez kevertem néha egy kis főtt zöldséget, de a domináns íz a gyümölcs volt. Most már lányom egy éves és mindent megeszik. A nem édes - vagyis sósnak számító - zöldséget utálta. Majd megszereti, ne erőltetsd nagyon. Adja azért neki pár kanállal, amennyit megeszik, de ne tömd bele nehogy megundorodjon.
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!