Nem bírom ugy erzem ossze roppanok, mit tehetnek?
adsz neki Espumisant vagy egyéb szélhajtót?
a pici babáknál ez a gondok legbiztosabb oka.
és igen, ha ráállsz, hogy igenis vigasztalod, akkor meg fog nyugodni tartósan.
*a gyermek megváltoztat, tanít türelemre, kitartásra, erőt ad.
inél többet vagy vele de szívből(tovább hurcolászod mint amikor már megnyugodott stb, annál jobban tudni fogja, hogy számíthat rád bízhat benned és utána már a kiságyban is nyugodtabb lesz :)
rajtam ez sokat segített, hátha neked is:
"Néha talán úgy érzed, csak egy kéz vagy, akinek mindig ott kell lennie, egy tejcsarnok,
ami nonstop nyitva tart, egy öl, amiben mindig van szabad hely, egy láb, aki mindig rohan, ha hívják.
De a babának sokkal többet jelent ez: biztonságot, bizalmat, jelet arra, hogy a világ jó hely, ahol gondoskodnak róla,
ahol szeretik őt, ahol érdemes élni, mert csodálatos. Épp, mint anya . "
Vida Ágnes
Nem fogsz megorulni!!!! Hozza fogsz szokni!
Nekem is egy ilyen gyerkocot dobott a gep! A mai napig rossz alvo. 2,5 eves! En is sokszor voltm az orulet hataran. Tudom ez nem vigasz, de tudd h nem vagy egyedul.
Az elejen nappal semmit nem aludt a fiam. Ha jol emlekszem olyan 5 honapos kora korul kezdett hosszabban aludni nappal, nem csak 10 percet.
Most nappal kevesebb mint egy orat alszik. Este 9 korul kerul agyba es reggel 7 kor mar porog. Most is "kirugdosott" az agybol h hozzak neki kakaot!
A hordozokendo jo otlet, probald ki!
Anyukad neha nem tud segiteni hogy lefoglalja picit a babat? Emlekszem nekem az is feludules volt, ha fozhettem egy kavet. Vagyis ha nem csak a baba korul tettem vettem.
Ha az vigasztal hogy nem vagy egyedül: a 3 hónaposom jelenleg is a karomban alszik, fél kézzel gépelek. Ha leteszem, ordít. Hordozókendőben ordít.
Viszont ha sikerül mély alvásig ringatnom, akkor a hintájában (adamo) hosszabban elvan (kiságyban nem). Most is arra várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!