Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tápszer, ha bukás közben az...

A tápszer, ha bukás közben az orrban maradna (orr és torok között) és nem tudjuk kiszívni, felszívódik?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy felszívódik-e vagy hova tűnik, nem tudom, nyilván lenyeli. Nekem is sokat bukott a babám picinek, sokszor jött az orrán is, de nem volt semmi gond. Mindig nagyon figyeltem, hogy kap-e levegőt, de kapott. Így csak megtöröltem és kész. Most 8 hónapos és már 4 hónapja biztos nem volt ilyen.
2008. szept. 12. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
de neki ott maradt, szörcsögött, a gégészeten kellett kiszívni.tegnap, de néha ma is hallom mintha ott lenne neki.6hetes
2008. szept. 12. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Huha. Akkor sajnos passz. Csak ismételni tudom az egyik hozzászólót: úgy büfiztesd /és ha így csinálod, akkor bocsánat, csak ötlet/, hogy a két kis karja lelógjon a válladon, szóval minnél hátrébb legyen a válladon a baba, hátha így csak levegő jön és kevésbé bukik. Kitartás!
2008. szept. 12. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:

így csinálom, köszi, de éjjel álmában bukott.

sajnos

:(

na, ha holnap is hallom, irány a doki.

egyébként jól van, jó kedélyű, jó étvágya is...

2008. szept. 12. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha beszereztek egy orrszívó porszívót. Én minden nap szívom a kicsi orrát, mert forgalmas helyen lakunk, porosabb a levegő, és mindig tele van az orra fikucival.
2008. szept. 12. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
én is gondoltam rá, csak egy baj van, nekünk takarító gépünk van, nem lehet a fokozatot szabályozni.az meg nagyon szív, nem?
2008. szept. 12. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne porszívóra köthetőt vegyetek, nem csak olyan létezik, van elemes is.
2008. szept. 15. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!