Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 honapos babám popsija kezd...

2 honapos babám popsija kezd piros lenni. Melyik krémmel kenjem neki? vagy a pelus nem jó?

Figyelt kérdés
sajnos tápszeres pár napja nincs már tejem,lehet attól?
2008. szept. 12. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem csípte ki neki a kaki? Én csak a gyógyszertári krémeket használom.

Illetve tegnap a melegben sétáltunk és pettyesek lettünk a pelus alatt, arra viszont hintőport tettem. Kicsit próbáld meg szabadon hagyni, meglátod, hogy enyhült-e vagy sem.

2008. szept. 12. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A piros popsi ellen a legjobb a szellőztetés.

sokan javasolják még a sudocreamet.Én csak sima gyógyszertárit használok,amit gyerekorvosom ír fel.Semmi pirosság nincs,pedig textilpelust használunk.

2008. szept. 12. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekünk a Bepanthen vált be.
2008. szept. 12. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én minden ilyen pirosodásra Neogranormont használok. Akár két pelenkázás közt is látható a jó hatása. A Sudocreame-mel az a baj,hogy irtó drága.

Valószinű,hogy a kaki vagy a pisi csípte ki, de ha gondolod próbálj ki másik pelust. bár nem hiszem,hogy az lenne a gond.

2008. szept. 12. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld szellőztetni és sudocremetmel bekenni.

(Az előttem válaszolónak üzenem, hogy nem drága, 4 hónapos a kislányom és a doboz negyede se fogyott el és 2600ft-ért vettem.)

Ha ezektől se javul, akkor peluscsere.

Jobbulást a babónak.

2008. szept. 12. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nedvesített törlőkendőt használsz? Vagy áttértél másikra? Az én babábnak attól lett piros a popója, azóta csak sima vízzel és vattával törlöm neki. Amúgy én is gyószertári popsikrémet használok, ill. akkor pár napig a sudocremet.
2008. szept. 12. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Az anyatejes kaki nem csipi a fenekét csak a tápszeres vagy szilárd kajás. Valószinü ez az oka.
2008. szept. 12. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én babámnak a gyógyszertári popsikrémtől volt piros :-( Nálunk csak a Bepanthen vált be, azóta mindig szép a popsi (most 6 hónapos). Próbáld minél többet szellőztetni.
2008. szept. 12. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Lánykám szintén 2 hónaposan lett tápszeres, de nem volt pirosodás. Mi naturlandos popsikrémet használunk, az nagyon jó volt. Sudocream-et is használtunk és van kisebb és nagyobb kiszerelésig. A kicsi kiszerelés 1100 forint körül van. Próbáld ki a törlőkendő elhagyást, és ha ezek nem használnak, akkor pelenka csere. Ha pár napon belül nem jön rendben mutatsd meg az orvosnak.

Nálunk fogzáskor gombás fertőzést kapott a kislányom. Ezt csak a későbbiek miatt írom, hogy akkor se ijedj meg. Most biztos csak bepállott. Próbáld ki a sudocream-et.

Erika

2008. szept. 14. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!