2 honapos babám popsija kezd piros lenni. Melyik krémmel kenjem neki? vagy a pelus nem jó?
Nem csípte ki neki a kaki? Én csak a gyógyszertári krémeket használom.
Illetve tegnap a melegben sétáltunk és pettyesek lettünk a pelus alatt, arra viszont hintőport tettem. Kicsit próbáld meg szabadon hagyni, meglátod, hogy enyhült-e vagy sem.
A piros popsi ellen a legjobb a szellőztetés.
sokan javasolják még a sudocreamet.Én csak sima gyógyszertárit használok,amit gyerekorvosom ír fel.Semmi pirosság nincs,pedig textilpelust használunk.
Szia! Én minden ilyen pirosodásra Neogranormont használok. Akár két pelenkázás közt is látható a jó hatása. A Sudocreame-mel az a baj,hogy irtó drága.
Valószinű,hogy a kaki vagy a pisi csípte ki, de ha gondolod próbálj ki másik pelust. bár nem hiszem,hogy az lenne a gond.
Próbáld szellőztetni és sudocremetmel bekenni.
(Az előttem válaszolónak üzenem, hogy nem drága, 4 hónapos a kislányom és a doboz negyede se fogyott el és 2600ft-ért vettem.)
Ha ezektől se javul, akkor peluscsere.
Jobbulást a babónak.
Szia!
Lánykám szintén 2 hónaposan lett tápszeres, de nem volt pirosodás. Mi naturlandos popsikrémet használunk, az nagyon jó volt. Sudocream-et is használtunk és van kisebb és nagyobb kiszerelésig. A kicsi kiszerelés 1100 forint körül van. Próbáld ki a törlőkendő elhagyást, és ha ezek nem használnak, akkor pelenka csere. Ha pár napon belül nem jön rendben mutatsd meg az orvosnak.
Nálunk fogzáskor gombás fertőzést kapott a kislányom. Ezt csak a későbbiek miatt írom, hogy akkor se ijedj meg. Most biztos csak bepállott. Próbáld ki a sudocream-et.
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!