Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől hányt? 4 hetes babám,...

Mitől hányt? 4 hetes babám, etetés után rögtön hányt, de csak egyet. Kicsit megpihent abban a pózban ahogy evett, lehet hogy azért, vagy betegségre utal? Nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én véleményem az, hogy csak "bukott" vagyis büfiztetés során, ill. étkezés után visszajön a tej. Ettől nem kell megijedni, csak kicsit odafigyelni,hogy ne legyen mohó a baba és megfelelően kényelmesen egyen.Remélem tudtam segíteni.
2008. szept. 12. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Ritkán szokott bukni, ha nem büfizik eleget, de ezt egy nagy öklendezés előzte meg.
2008. szept. 12. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. Nem feltétlenül kell rosszra gondolni, de megemlítheted az orvosnak. Ha súlyosbodna mindenképpen vidd orvoshoz, ha csak most volt, lehet csak többet evett a kelleténél. Ne ijedj meg.
2008. szept. 12. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a segítséget
2008. szept. 12. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak túlette magát, vagy a büfi nyomta ki a tejet. Ne aggódj, ha többször előfordul, vagy levert, nyomott, esetleg láza van, akkor hívd a dokit.
2008. szept. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!