Milyen téli cipőt vegyek a lányomnak?
Jelenleg ilyen cipője van, de gondolom ez télen hideg lesz! Mivel hó nincs hótaposó felesleges szerintem.
Milyen téli csizmát vegyek neki és hol?
Linkeltek be nekem párat?
Másik kérdésem, hogyha pl Skálában veszek neki cipőt vagy csizmát az nem baj?
Vagy maradjunk még a márkás cipőknél? Gondolok itt a DD. Step, Richter, Elefanten cipőkre.
A talpa még teljesen egyenes, nem alakult ki még a boltozat.
Két éves a lányom! Köszönöm!
Nálam az Elephanten leszerepelt, az nem márka...
2,5 éves a fiam, és a Dechatlonban vettünk neki hótaposót. Egyrészt nem tudhatod biztosan, hogy idén télen nem lesz hó, másrészt szerintem ez vízállóbb, mint a sima csizma/bakancs.
Még kicsi, én nem a dizájnra megyek, hanem a praktikusságra. Ebben biztos nem fog megfázni a lába...
Még a D.D. Stepeket néztük, de azoknak szerintem vékony a talpa, nem a -10-20 fokra valók...
Most még átmeneti cipőben van, magasabb szárú, ez nem bundás, reggel vastagabb zoknit adok rá.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Megnézzük a Dechatlon csizmáit! Olyat szeretnék, ami kényelmes a lányomnak,és elég bundás is!
Tavaly télen még nem járt, és még babakocsiban volt, így ez lesz az első igazi csizmánk télre! :)
Mi tuti nike vagy adidast fogunk venni, nem több, mint egy gyógycipő!
Dechatlont néztem, de semmi jó nincsen!
H&M cipők gagyik, azonnal szétmennek!
24-től deichmanban, vagy 25-től nagyon szép és jó cipők vannak!
Nekünk most cupkace van, nagyon szép és nem csúnya csicsás lájkos strasszos viráGos.
Kislányom is 2 éves és 23-as lába van !:-)
Nem tudom, mi vettünk neki, de jó volt!
Airmax cipők is a legjobbak, de persze nem télre.szerintem ha még várunk 2-3 hetet tuti nagyobb lesz a választék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!