A babám (16hós) csak játékkal hajlandó enni. Hogy szokjunk le?
Nekem két gyerekem van és bátran mondom, hogy minden magától megoldódik ha itt az ideje. Láttál te már felnőttet akit az anyukája etet miközben játszik?
Nyugi! Ha neked már kényelmetlen így etetni akkor kicsit húzd az időt, hogy jó éhes legyen és tedd elé a kedvenc ételét.
szia! a szitu ismerős :) de az én fiam még malacka is! ha nincs más, kiveszi a kaját a szájából és azzal maszatol. katasztrófa. 17 hónapos.
kb. egy-két hete együtt eszünk közös asztalnál. van, hogy az n tányéromból, poharamból, evőeszközömmel hajlandó enni, de legalább már nem az egyéb játékok játszák a főszerepet. le is kopogom...
ma délelőtt végre semmi sem lett mocskos, úgy örültem! elvette a joghurtos kanalat és azzal ette a szendvics katonákat. hát vicces volt, de legalább gyakorolta a kanállal evést és nem is maszatolt.
kitartást mindkettőnknek! egyszer csak ezt is kinövik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!