Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Van itt olyan aki...

Anyukák! Van itt olyan aki kinai cipőt vesz vagy vett babájának?

Figyelt kérdés
Származott hátránya belőle a babának,mikor megtanult járni?Sajnos olyanok az anyagi körülmények hogy nem tudom mindig megvenni neki a márkás drága cipőt.
2010. márc. 18. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi sem állunk jól anyagilag, de kínait ne vegyél. Inkább vegyél használt bőr cipőt. Nem is feltétlenül a kínai cipők kiképzésével van a gond, hanem azzal a kritikán aluli műanyag (műbőr) anyaggal amiből készítik. Belebüdösödik, begombásodhat a babád lába.

Inkább vegyél teszveszen vagy vaterán használt cipőt, mint kínai műanyagot.

Vagy ha van a közeletekben Csóra cipőbolt. Ott 3500 Ft-ért láttam Richter kívül-belül bőr kiscipőket (újat, dobozost), de én tavaly kifogtam egyet 1800-ért és az is új volt, szintén richter. Ott nagyon jókat lehet fillérekért kifogni.

17 hós kislány anyukája

2010. márc. 18. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi vagyok:-)Bár mi még nem tartunk ott, fél éves, de olvasgatom a kérdéseket, és hát itt mineden anyuka márkás cipőt vesz.Én azt sem tudom hogy azok mennyik, de szerintem én maradok majd a kínaisnál.Rokon gyerekek is abban járnak, semmi bajuk.

De várom a válaszokat én is.

Mennyi idős a babád?

2010. márc. 18. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Használtat szerintem nem érdemes.Cipőböl nem.Más gyerek, más lábforma.A használtat a másik gyerek már a saját lábformájára "kitaposta", nem egészséges.

Ezt is mástól hallottam, és én ehhez tartom majd magam.

Második voltam.

2010. márc. 18. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sem adok többet 5.000,- Ft-nál. :) A Deichmann-ban szoktam vásárolni, ott azért lehet venni olcsóbb árkategóriájút, de mégsem kínai. Meg szoktak lenni akciók és akkor nagyon ki lehet fogni. Nyáron vettem neki vászon cipőt, az 1.500,- Ft körül volt, bár nem kínaiban, de gondolom ez sem volt márkás. Nagyon kényelmesnek tűnt rajta, és nagyon jól bírta. Úgy nőtte ki, hogy szinte nem is használódott el, csak koszolódott. Néztem már kínaiban is, volt ami egész jól nézett ki, hajlékony talppal és viszonylag normál minőségűnek, de nem volt a fiam lábméretében, így végül nem vettem meg. Szerintem inkább az a baj a kínaival, hogy az anyaguk javarészt műanyag, amibe beleizzad a lurkó lába, az pedig egyáltalán nem tesz jót. Persze ha nincs pénze az embernek nem nagyon válogathat... :S Megértelek, ezért próbáltam tippet is adni.
2010. márc. 18. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:

3500 ért, elég barátságos ár, és ha még jó is...

Szintén előző vagyok.

2010. márc. 18. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Szeintem is ki lehet fogni olcsóbban jó kis bőr cipőket. És használt cipőt semmiképpen NE VEGYÉL!! Nem szabad! Azzal nagyobb kárt okozol neki. Más babája kitaposta, és a te babád lába már ahhoz fog igazodni. Akkor már inkább kínai. De tényleg vannak ezek az évszak végi kiárusítások sok helyen. Érdemes keresgetni.
2010. márc. 18. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem veszem meg a 10.000 ftos cipőt a lányomnak, most pl a deichmannban vettem 2990 ftért. Ha nem kapok ott akkor a kínaiban veszek, nem mindenki teheti meg hogy sok ezer forintot kiadjon. Nem szégyenlem, inkább örülök hogy van a lányom lábán cipő. Igaz használtat sosem veszek, azt én sem tartom jónak, de mindig lesem a cipő akciókat.

Egyébként senki nem garantálja hogy a drága cipő nem kínában készül, mert az a helyzet hogy ott. Mint ahogy ma már minden abban a gyorsan és hihetetlen mértékben fejlődő országban...

2010. márc. 18. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:

nem az a baj, h kínában készül, persze, h ott, mert olcsó a munkaerő. a baj az anyaggal, a kiképzéssel és a minőséggel van. mi megtehetjük, h márkás cipőt vegyünk a fiamnak, ezért meg is tesszük. de amit javasolni tudok:

-használtat tényleg ne, a fent leírtak miatt.

-én tuti, h a deichmannban vásárolnék babacipőt, hha olcsót keresnék. van néhány ezer ft-ért is, én megnéztem a múltkor őket, és nincs velük semmi baj. sőőőt! a fiamra télen nem kaptunk elefanten csizmát, minden napra ígérték, h kapnak. ez ment 1 hétig, mi minden este rohangáltunk érte, és csóválták a fejüket, h bocsi, de ma sincs... na 1 hét után berágtam és lekaptam a polcról 1 dei - tex márkanévvel megáldott bakancsot. láss csodát, gyönyörűen ment benne a fiam, a talpa tök hajlékony, 1 egész telet kibírt, 0 beázás... szóval azokat én is megvenném simán.

2010. márc. 18. 13:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a deichmann-ba érdemes venni.Bár én néztem most de 7-8 ezernél olcsóbban nem találtunk,de majd figyelem az akciokat.Köszi a válaszokat.
2010. márc. 18. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

utolsó voltam

2010. márc. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!