Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már 40 fokos lázas beteg...

Volt már 40 fokos lázas beteg a gyermeked?

Figyelt kérdés

Mi átéltük délután a 9 hónapos kislányommal. Hűűű...kegyetlen volt! Azt a tehetetlenségérzést nem kívánom senkinek. Egyébként nem totojáztunk, azonnal hívtuk a mentőt, ki is jöttek, megnyugodtunk, de akkor az ott szörnyű volt.

Ki hogyan csillapítja az ilyen magas lázat?

2015. okt. 29. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2,5 éves volt a lányom, akkor 39,6-ig mértük, tovább már nem voltam kiváncsi rá. Váltogatott lázcsillapítókkal és hűtőfürdővel csillapítottuk. Ő hajlamos arra, hogy hamar és nagyon belázasodik. De ha tényleg nincs más baja, akkor nem kell mentőt hívni meg kórházba vinni, ott is csak ugyanazt tudják csinálni, amit te otthon. Aztán rendelési időben gyerekorvos.
2015. okt. 30. 07:26
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Volt, de nekem eszembe sem jutott mentőt hívni. Kapott lázcsillapítót és hűtőfürdőztük, ami levitte. Másnap reggel vittük a gyerekorvoshoz.
2015. okt. 30. 07:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az 5 éves kislányomnak volt 41,5 fokos láza, tüdőgyulladással kísérve:( Borzalmas volt
2015. okt. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!