Ti is egész nap egyedül vagytok a babátokkal mert apuka dolgozik? Hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 20:02
11/16 anonim válasza:
Szerintem senki nem az extrak es luxus megteremteseert nincs otthon a csaladjaval.(legalabbis az itt valaszolok kozt) Sajnos nehez idoket elunk es a normal korulmenyek megteremteseert dolgozik az ember nap mint nap es vallal tobb munkat. Ha a berek aranyosan nonenek a kiadas koltsegeivel nem volna ekkora gond. Es neha apa is reszt vehetne a csaladi eletben. Nalunk is igy van sajnos. Alig latom a ferjemet. A gyerek(nagyobbik) mindig mondja h miert jon ilyen keson apa...a szivem szakad meg sokszor rajta.. Es bizony nagyon egyedul erzem magam sokszor en is. Napkozben a kicsivel delutan mar a nagy is velunk van csaladtagok hetkoznap soha. Ami jo h hetvege porgosebb. Bar apa sokszor akkor sincs :( de tesomek es anyum van. Nem egyszeru.. Ok a legfontosabbak az anyaknak de azert neha jo amikor nem csak a gyerkocokkel vagyunk korulveve.. ;)
12/16 anonim válasza:
minden hétköznap 5re ér haza a férjem munkából. nehezen bírom, ezért nem lesz kistesó még jó pár évig, ha betölti a 2-t a kisfiam visszamegyek dolgozni. én tisztában vagyok a határaimmal és nem akarom a család életét tönkretenni azzal, hogy bevállaljuk a másodikat aztán bedepizek, meg non stop idegbeteg vagyok.
13/16 anonim válasza:
8.-as: Nekem a gyers gyerektartás 37ezer. Ha a férjem itt vállal munkát a közelben akkor a fizetése max 78ezer az adójóváírással együtt. Akkor már inkább elmegy a háromszorosáért. Főleg mivel mi nem társasházban lakunk és nem a szomszéd fűtése melegíti a falakat. Télen drága a fa, a gáz, villany, és akkor még nem ettünk, vettünk ruhát, vagy szórakoztunk. Havi 100ezerből sajnos nem tudunk megélni. Nagyon irigylem azokat akik nettó 200ezret keresnek. Nagyon kíváncsi vagyok, mit is dolgoznak, mert általában ők sírnak igazán, mert nincs pénzük. Nem tudom mit szólnának hozzá, ha negyedanyit keresnének. Ha a férjem is találna a közelben ilyen jólfizető munkát akkor hulye lenne elmenni messzire. Nem gondolod?
14/16 anonim válasza:
Nekem a gyers gyerektartás 37ezer.
Na itt kezdődik a gond. Ki mondta neked, hogy gyesre szülj? Miért nincs GYED-ed? Csak szegény férjedet sajnálom, hogy napestig dolgozik, semmi szabadideje, nem látja a családját....
15/16 anonim válasza:
Képzeld azért nincs, mert több mint fél év és kb havonta történő rablások után otthagytam azt a rohadt trafikot ahol dolgoztam és a stressz miatt örültem, hogy a kilépés után 2 hónappal újra megjött a menstruációm és nehezen, de sikerült összehozni a gyereket. Képzeld azért!!!
16/16 anonim válasza:
Jah, és ha ott is maradtam volna a minimálbér után sem katam volna többet 40ezernél. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!