Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem kell egyik napról a...

Miért nem kell egyik napról a másikra semmi csak a cici? Mikor próbálkozzak újra?

Figyelt kérdés
Kisfiam nemsoká 6 hónapos. Egy ideje kapott már lefejt tejcsit, teát, gyümileveket, szépen itta is cumisüvegből, vagy kispohárból. Most torokfájása van és elindult a fogzása erőteljesen. Egyik napról a másikra - szombat óta- semmit nem fogad el, csak a cicit. 39,6 fokos láza volt, hiába próbáltam adni neki más folyadékot, nehogy kiszáradjon, szorítja a száját. Még a gyógyszert is úgy kell beadnom, hogy lefeszítem az állkapcsát. Volt már olyan, aki ezt tapasztalta? Meddig megy ez így? Mikor kezdhetem újra a hozzátáplálást? Kezdek kicsit elfáradni az állandó cicizéstől:(
2008. szept. 11. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi 9 hónaposak vagyunk, és szinte csak anyatejesek. Van amikor elfogad mást is, van, mikor csak cicit, de a fogzás alatt szerintem ha nem fogad el mást, ne is erőltesd! Jelezni fog, ha kell neki enni-inni más is, ne add fel a próbálkozást, hidd el, menni fog! Kitartás, nem lesz mindig így, én is ezzel nyugtatom magam...mitől fárasztó a szopizás neked? Próbálj meg fekve szopiztatni, ha sikerül, közben te is pihenhetsz! Szurkolok, mindent bele!
2008. szept. 11. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínüleg azért mert a cici nem csak táplálékot nyújt neki, de megy is nyugtatja és tulajdonképpen mezzel a fájdalmát csillapítja.Örülj neki, hogy inkább a cici felé húz, mint a hozzátápláláshoz..
2008. szept. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!