Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napok óta egész nap csak...

Napok óta egész nap csak nyávog a baba ha ébren van. Kezd szinte elviselhetetlenné válni. Mi a teendő? Vannak ötletek? 3 és fél hónapos

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 09:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egy fülpucolóval óvatosan töröld át, naponta többször, nem kell sikálni.
2015. okt. 25. 11:06
 12/21 A kérdező kommentje:
nem? azt olvastam hogy le kell szedni a lepedéket... bár ez nem is annak tűnik. de oké, akkor csak mosogatom. nem veszélyes fülpucolóval? félek hogy ledugom a torkán ha megmozdul
2015. okt. 25. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Tekerj az ujjadra gézlapot (mindig újat), tegyél rá az ecsetelőből és töröld át vele a száját! Persze, hogy ellenkezni fog, neked se tetszene, ha a szádban nyúkálnának. De, muszáj, mert terjedhet a szájpenész. Ha még kevés van, akkor meg lehet előzni, hogy több legyen.
2015. okt. 25. 11:34
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Ja, és fertőtlenísd a cumikat, ha használtok, mert attól kialakulhat a szájpenész.
2015. okt. 25. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nyávog??? Kismacskád van?
2015. okt. 25. 13:35
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

Elnézést de egy baba nem nyávog..

1. 3 és fél hónapos és már most elviselhetetlen? :D

2.Derítsd ki az okát, mert ők nem "hisztiznek még" biztosan van valami oka annak, hogy SÍR.. Vagy nyávog?...

Hasa? Talán fogzik.. sok oka lehet. Egyébként képzeld el még akár egy cimke is csesztetheti egész nap. (Én kivágtam mindenből szinte) unatkozik,éhes,álmos,fázik... Egy ilyen pici babánál 1000 oka lehet...

2015. okt. 25. 19:54
 17/21 A kérdező kommentje:

nem sír, nyávog.. nyafog. nem tudom miért kéne szépítgetnem azt ami van. miután napokig egész álló nap ezt hallgatom hadd ne mondjam már hogy édesdeden duruzsol vagy mittudomén...

sajnos nemhiszem hogy egy cimke zavarná napok óta...

mindegy, majd elmúlik. gondolom. remélem.

2015. okt. 26. 08:07
 18/21 A kérdező kommentje:
nem tudom, lehet hogy az a baja hogy nagyon szeretne már mozogni... de fogalmam sincs. mindensetre ha az volna milyen ötleteitek vannak?
2015. okt. 26. 08:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Mit mondott a doki.

Mozgásra néha fordítsd hasra, oldalra, vissza, tegyél neki elérhető közelségbe játékokat, hintáztasd, menjetek levegőzni,

2015. okt. 26. 13:22
 20/21 A kérdező kommentje:
végül még tegnap telefonon beszéltünk. azt mondta hogy szerinte lehet valami csontösszenövés is az a kis pötty, talán a farkastorok ellentéte vagy mi. nem tudom. amúgy szerintem sem az a baj. várom hogy jobbkedvre derüljön
2015. okt. 26. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!