Kislányomnak egy hete nagyon szörcsög az orra. Van, hogy nyúlós nyálkás fehéres jön belőle, van, hogy csak átlátszó. Ti egy hetes pár napos orrfolyásnál kihívnátok a doktornőt?
Köhögés, tüsszögés, láz szerencsére nincsen. Még fogunk sincs, de több helyen olvastam, hogy nem szabad mindent a fogzásra fogni.
De akkor mitől lehet?
Jövő héten lesz hat hónapos.
Köszi
Szia!Az én dokim azt mondta,amig nem köhög,lázas,hasmenés,vagy ilyesmi tünet,nincs gond.
Mi szivtuk porszivóval,tengervizes spray,vagy ha kellett nasivin.
Lehet,hogy allergiás,nem?Lehet azért majd megkéne mutatnod dokinak,de ne aggódj!
szívni szívjuk mi is naponta többször, + steriamar, de már egyre nehezebben tudom "lefogni", néha még apával sem megy, minden szívás után marad még a nózijában:(
a végén annyira sír már, h. néha alig kap levegőt...
már kipróbáltam minden praktikát előtte: játék, a kezébe adtam és úgy próbáltuk szívni stb, addig mosolygás van, de amint fél cm-re vagyok a nózitól jön a nagy sírás (hiszti:))
csak attól félek nehogy rámenjen az arcüregre v. a fülére
ma de. volt egy nagyon kicsi vér is a sárgás takonyban:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!