1 hónapos kislányom nem fogadja el a teát. Sajnos nem tudok szoptatni, tápszert kap. Lehet neki a teába citromot csepegtetni? Esetleg 1 kocka cukrot? Hátha jobban ízlene neki
Én pont ugy adtam neki,h tettem bele 1kockacukrot,és 2csepp citromlevet,ugy megitta.
De a mecsek babyt igy sem mindig,mondjuk nemtudom milyet adtál neki.
Én babylove bio édesköményt adtam neki,tudom,h arra az van irva,h 4hótól,de én ugy csináltam,h 2dl vizbe,csak 2percig hagytam a filtert,nem addig,ahogy rá van irva,és igy nem lett semmi baja,a védönö tanácsolta egyébként igy,és az azért is jó,mert a kakit is meg a pukit is rendben tartja!
Próbáld majd ki,ha a cukros citromleves tea nem válik be!
Majd ird meg,h mit szólt hozzá a bébid!
Szia!Az énl ányom se itta meg soha a vizet.A doki azt mondta elég neki a tápszerből a folyadék.
Most hogy már elmúlt 1 éves adok neki 100%os gyümiléket higitva.Azt benyomja.Szóval ne itasd plusszba nem kell.Késöbb kaohat babás gyümiléket.Szerintem annál is nézd,melyikben nincs cukor-én igy csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!