Szerintetek ez normális napirend egy majdnem 4 hónapos babának?
Reggel fél 8 körül kel, eszik 8kor
9-11:30 ig alszik (két és fél óra) majd eszik délben
ezután alszik 1-től kb 1 órát, majd séta alatt újra 30-40 percet
4kor eszik és 5től alszik 8-ig, 8 utánig is akár. (ez 3 óra ugyebár...)
ekkor felkel enni, általában eléggé sír az ébredésor, nehezen kel, emiatt sokáig azt gondoltam hogy ez már az éjszakai alvása, de már nem vagyok benne biztos. később indoklom. itt rögtön ébredés után megszoptatom, majd fürdés, és van hogy nagy nehezen bir 1,5 órát ébren, van hogy inkább csak 1-et, és letesszük és alszik.
többször is kel éjjel, de a lényeg hogy reggel végülis fél8ig alszik majd ezután is két és fél órát. ami azt támasztja alá hogy nem 5től van az éjjele, különben borzasztó hosszú egy éjjel volna.
szerintetek ez jól van így? vagy félreértem?
Rengeteg alvás ez és csak a nap közepén van egy éberebb időszak. Akkor 11:30-17:00 között végülis csak 1-1,5 órát alszik. De mindkét másik alvása rettentő hosszú.
Volakt valakinél hasonlóan elosztva a nappali alvások?
Nagyon el vagyok bizonytalanodva hogy nem 5-től szeretne-e aludni szerencsétlen mi meg folyton megbolygatjuk... ugye igazam van?
(Bocs, hosszú)
Szia! Na hogy alakult? Sikerült 5-kor fürdetni?
Hát annyit tolj, amennyit bír a babád. A délelőtti alvást is, ha picit későbbre teszed, mindjárt változik a délután is. De azt a sétát tényleg nem tudod átrakni máskorra?
Sőt fél6-ig toltuk a fürdést, 6tól aludt reggel 7ig!! Persze kétszer felkelt enni, de rég volt ilyen nyugodt éjszakánk. Szegényke, mióta erre vágyhatott.
Ma megpróbálom még egy órával odébbtolni.
A sétát nem annyira tudom és szeretném eltolni, mert az épp arra lett kitalálva hogy amikor már nagyon nem tud magával mit kezdeni akkor menjünk kicsit.
Nagyon köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!