Még nem született meg a gyerekünk. Én aggódom túl, hogy a férjem nem fog velünk eleget foglalkozni? Mert a terhességem alatt sem nagyon járunk sehova mert ő otthonülős.
Figyelt kérdés
Itthon van velem de a lakásból nem nagyon mozdul ki. Emberkerülő. Jó lesz ez így? Majd egyedül fogom tolni a babakocsit? Befordultam már most. Beszéltem vele hónapokon át, de ő nem akar kimozdulni mert ilyen beállítottságú. Én meg szenvedek mert imádom az embereket és jönni-menni.2010. márc. 17. 10:21
11/14 A kérdező kommentje:
Legyen igazatok! Nagyon el vagyok keseredve. Rátesz, hogy már a terhesség végét járom és itthon gubbasztok, takarítok, de ennyi. Néha jól esne azért NŐ-nek öltözni. Legalább egy héten egyszer. 6 éve akartam gyereket, nem azzal van a gond. Jelenleg nem önmagam vagyok és jól esne önfeledten nevetni, barátokkal lenni úgy, hogy a férjem is velünk van.
2010. márc. 17. 11:27
12/14 anonim válasza:
szegénykém, én értem, hogy mire gondolsz és nem akarlak elkeseríteni, de ez a szülés után csak még éppen így lesz, nem lesz barátokkal összejövetel, se csini ruhák, se túl sok kimozdulás. Most inkább fogadd el, hogy egy ilyen időszaka van az életednek, nyugisabb, otthonülősebb, de ha pl egy hónapban egyszer elmehettek valahová kettesben az sokkal jobb lesz mint eddig volt, még egy bevásárláshoz is kiöltözöl és sminkelsz majd :)))
a babát viszont sétáltathatjátok minden hétvégén kettesben, ahhoz biztosan lesz kedve a férjednek, végülis az teljesen más, mint a barátaiddal összejárni, amihez lehet, hogy semmi energiája nincs a meló után. szóval fel a fejjel, ráadásul jön a tavasz a nyár, nem is leszel majd úgy bezárva.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Igazából ha a férjem nem lenne ennyire passzív a programokhoz akkor vígan élném meg az egészet. Majd csak lesz vhogy. Várom nagyon a picit, biztos lesznek majd barátai és azokkal ki tudok mozdulni...
2010. márc. 18. 13:40
14/14 anonim válasza:
szerintem mondd ezt el neki. azt is, hogy kimozdulnod jódarabig a szülés után nem lesz lehetőséged, és most kell, hogy feltöltődj az elkövetkezendő kb fél évre... utána úgysem lesz rá lehetőségetek, főleg amíg 3 óránként eszik a kicsi. ha elmondod neki, hogy ez most téged mennyire bánt, biztos megértő lesz! szerintem az, hogy a férjek ilyenkor elkezdik hajtani a pénzt, teljesen természetes és normális folyamat, hiszen ők innentől kezdve családfenntartók lesznek, ők máshogy gondolkodnak, mint mi, sokkal realistábbak és a felelősséget főleg az anyagiakban látják. Nekem is szokszor kellett lenyugtatnom a férjem, hogy ne aggódja túl a dolgokat, nem fogunk éhenhalni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!