Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két és fél hónapos pici...

Két és fél hónapos pici babával menntek temetőbe?

Figyelt kérdés
Temetőbe szeretnénk menni,két és fél hónapos pici babával.Nem vagyok babonás,de valakitől azt hallottam hogy ilyen pici babát még ne vigyek temetőbe.Miért,azt nem magyarázta meg.Szerintetek?? (Lehet azért mert úgy nehezebb meggyújtani a mécsest,ha közbe fogom a picit.)
2015. okt. 22. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, pont azért emlékszel még mindig arra, amikor megtudtad, mert gondolom elöled is probálták titkolni. Normális esetben a gyerekekben ez nem okoz törést szerintem. Én biztosan nem csinálném azt, amit te. Minél tovább titkolod elöle a halál tényét, annál nagyobb trauma lesz. Születés, élet, halál, ez igy megy. El kell magyarázni mindent a gyerekeknek, az ö szintjükön. Az én fiam lassan egy éves, még nem voltam vele temetöben, mert miota megszületett én magam sem voltam. De amugy simán vinném
2015. okt. 23. 00:17
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
A gyereknek ennyi idősen még tök mindegy hol van, de a többi embert zavarhatja, ha elkezd üvölteni pl.
2015. okt. 23. 00:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es, hogy lenne már veszélyes a temető gyerekekre?! Ja, igen, azokra akik, mint a hüye rohangálnak, mert képtelenek viselkedni, lehet. Egyébként nem, sőt, a pesti magas házak sokkal veszélyesebbek.

Az meg hogy minél később szembesüljön a halállal elég nagy f-sság. Neked kényelmes, persze, mert félsz a haláltól... ideje lenne felnőttként viselkedned.

Kérdező: persze, semmi baja nem lesz, csak öltöztesd fel melegen.

2015. okt. 23. 09:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha járnánk temetőbe, akkor vinném az ekkora babát simán, neki aztán tényleg tök mindegy, hogy hol tologatod. Mondjuk a halottak napi tumultust inkább elkerülném, és hamarabb, vagy később mennék. Amikor gyerek voltam, mi minden évben jártunk, gyertyát gyújtani. Én csak a tömeget nem szerettem, egyébként nekem ez egy teljesen normális dolog volt, sosem hagyott bennem negatív emlékeket. Egy ilyen pici babára meg semmiféle hatással nincs a temető, az ő szemszögéből ez csak egy séta a jó levegőn. Legalább is nálunk a temető ilyen szempontból egy tök jó sétahely lenne, mert csendes, nyugis, tele fákkal, friss levegővel.
2015. okt. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!