16-17honapos babával hogy néz ki egy napotok? Fiú vagy lány? Hány kg és hány cm? Hány foga van?
7-kor kel. iszik 2,5 dl tejet, eszik pár falat zsömlét. utána játszik egyedül, én házimunkázom. fél 9 körül kimegyünk a kertbe fél órára. Utána fél 10-kor eszik zabkását gyümölcsel, utána házimunkázom vagy közösen játszunk. 3/4 12 körül húst eszik zöldséggel, aztán déltől alszik kb. 1,5 órát. Utána sétálni megyünk, vagy ha rossz idő van itthon játszunk. 3-kor uzsizik tejpépet gyümölcsel, tána vacsiig kimegyünk a kertbe ha jó idő van, ha rossz idő, akkor itt bent játszunk vagy elmegyünk vásárolni, vagy ő játszik én meg házimunkázom, vagy ezek kombinációja :)
18.00-kor eszik ebéd maradékát, zsömlét, sajtal, zöldségkrémmel, mikor mit. Utána hazajön apa és estig játszunk. 20.00 fürdés, 20.30-kor iszik egy fele tápszer-fele tejet (2,5 dl-t) és már alszik is :)
9 kg, 80 cm körül van, és 4 foga van
15 hónapos lesz jövőhéten
16 hónapos. Nem egy jó étvágyú gyerek. 5-6 között ébred, reggelire megeszik egy szelet kenyeret zsírral, májkrémmel vajjal mikor mivel. Inni vizet iszik, amibe a vitamint is csepegtetem. Utána visszük a tesót suliba, bevásárlás, itthon nekem házimunka míg ő játszik. Ebédre valamilyen husi körettel ami változó. Az alvása változó, van hogy ebéd előtt van hogy utána de mindig 2,5-3 óra. Uzsonnára tejterméket kap. Ha jó idő van 1-2 órára kimegyünk, ha nem akkor bent játszunk. Aztán megyünk a tesóért. 18.00-körül vacsi, vagy ugyan az mint az ebéd vagy valamilyen kenyér. Desszertet naponta egyszer kap, ebéd után. 19.00-körül fürdés, este 8-ra ágyban van.
Játszani főzőcskét szeret illetve ki-be pakolászik.
Kisfiú, 16 foga van, 80cm, 10kg.
az én fiam még csak 14hónapos, de írok ha nem gond.
reggel 6kor kel, 7kor reggelizik velünk, kenyér (fél szelet) valamivel, utána 150ml tápszer. azt játszunk, ha jó az idő akkor 10tól fél12ig sétálunk ha nem, mint most, akkor csak a fedett teraszra megy ki.
fél12 körül ebédel, ma paradicsom levest (egy merőkanálnyi), brokkolis rakott tésztát (pár falatot), és kb 5centis banánt. azt déltől alszik változó 1.5-3óra.
mondjuk hogy 2kor kel akkor játszunk, ha nem bírok vele akkor kimegy az udvarra/teraszra 3-4körül joghurt gyümölccsel valami gabonával (zabpehely, 7gabonás pép). azt megint játszunk, ha jó idő van sétálunk, játszóterezünk, vagy a teraszon van. 6-fél 7 körül vacsi, vagy az ebédből vagy kenyeret. negyed 8kor fürdés tápszer 150ml és 8előtt már alszik. hajnalban kel még 2-5között 210ml tápszert iszik.
amúgy nagyon szeret kint lenni, bent nehezen lehet lefoglalni. :)
12kg és 85centi fölött van (ebben a hónapban nem méredzkedtünk még, 13hónaposan ennyit mért a védőnő) és 7 foga van, felső 4 metszőfog és az alsó 3, most kezd jönni a 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!