Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babádnak volt szeparációs...

Babádnak volt szeparációs szorongása? Milyen "tünetei" voltak? Mikor jelentkezett, meddig tartott?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szió!!

Nálunk 7 hósan kezdődött, ahogy nem látott üvöltött, mint akit ölnek.

Most 15 hónapos mult és már nem igazán érdekli, ha nem lát.

Azt hittem sosem lesz vége:)

KITARTÁS!!!!

A&G

2010. márc. 20. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Úristen.... :) Ezek szerint lesz ez még rosszabb is.... jajjj nekem :D
2010. márc. 20. 09:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

10 hó körül, talán még most is tart kicsit, de azért szűnik....17 hós a fiam

egész nap rajtam lógott, főzés közben a kezemben volt, wécén együtt ültünk, együtt aludtunk, ha kimentem a postáshoz teljes kétségbeesés, fürödni csak úgy lehetett, h állt a kád mellett és ordítva nyúlkált utánam

A védőnő mondta, h ez SZSZ és h a legtöbb amit tehetek, h hagyom h velem legyen, mert ha "ellököm" akkor még jobban nyomul majd, mivel ez egy ördögi kör.

2010. márc. 20. 09:34
 14/19 anonim ***** válasza:
09:04-es:az enyém ha becsukom ordít, ha nem akkor is, fél a wctől..
2010. márc. 20. 10:21
 15/19 anonim válasza:
Sziasztok!Az én kislányom 20 hónapos és nálunk még javában tombol ez az időszak. Pl. tegnap jött a védőnő, amint meglátta már üvöltött is és a nyakamon lógott még normálisan lemérni sem tudtuk, ugyanez van a doktornőnél is. És még jó pár embernél "aki neki nem szimpi" vagy nemtudom mire gondoljak, aki jön hozzánk. Pedig járok vele Ringatóra és ott találkozik sok gyerekkel és szülővel is. Már igazán elmúlhatna. Nagyon örülnék neki!Az ilyen esetekre amugy mit tudtok tanácsolni? Még több közösségbe járás?!
2010. márc. 20. 12:44
 16/19 anonim ***** válasza:
9:34-es, ja és még én is hozzátenném h sikítva menekül/menekült az orvostól, védőnőtől.....stb.....és ez nem közösség hiánya miatt, volt amikor hetente 3 programra jártunk + többször a nagyszülőkhöz, tágabb család és ez ettől független.....én sajna sokszor kaptam anyóstól, h elrontottam azért ilyen.......
2010. márc. 20. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:
de jó, hogy mi megúsztuk ezt...elég szörnyen hangzik így leírva...
2010. márc. 20. 15:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Ajaj,nalunk meg csak most kezdodik,8 honapos a kislegeny.

Nalunk is ugy kezdodott hogy nem akar jatszani az apjaval meg sir hogy ha hatat forditok neki.

A "lepasszolas" is egy kulon mutatvagy par percre is.

Ezeket a sztorikat olvasva elkezdtem felni

:)

2010. márc. 20. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Ennyire érezné egy baba, ha nem vagyunk a közelében?

Beteg a babám,de ma itthon van a férjem,gondoltam átfutok a fodrászhoz,szembe van velünk,csak át kell mennem az úton.

Még vizes volt a hajam,amikor hívott apa,hogy rohanjak amilyen gyorsan tudok,mert a kicsi sír.Rögtön hazafutottam,mire beléptem a kicsi már csak hüppögni tudott,úszott az izzadságban.Átvettem,és elaludt rögtön a kezemben,mint aki elájult,amit utoljára egy hónaposan csinált.Mikor felébredt,ijedten nézett körül,hogy tényleg ott vagyok e.

5 hós kislány

Ez volt egy kérdésem.Most 7 hónapos,ezt a produkciót a mai napig képes eljátszani,ha nem lát.

2010. márc. 20. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!