Babádnak volt szeparációs szorongása? Milyen "tünetei" voltak? Mikor jelentkezett, meddig tartott?
Szió!!
Nálunk 7 hósan kezdődött, ahogy nem látott üvöltött, mint akit ölnek.
Most 15 hónapos mult és már nem igazán érdekli, ha nem lát.
Azt hittem sosem lesz vége:)
KITARTÁS!!!!
A&G
10 hó körül, talán még most is tart kicsit, de azért szűnik....17 hós a fiam
egész nap rajtam lógott, főzés közben a kezemben volt, wécén együtt ültünk, együtt aludtunk, ha kimentem a postáshoz teljes kétségbeesés, fürödni csak úgy lehetett, h állt a kád mellett és ordítva nyúlkált utánam
A védőnő mondta, h ez SZSZ és h a legtöbb amit tehetek, h hagyom h velem legyen, mert ha "ellököm" akkor még jobban nyomul majd, mivel ez egy ördögi kör.
Ajaj,nalunk meg csak most kezdodik,8 honapos a kislegeny.
Nalunk is ugy kezdodott hogy nem akar jatszani az apjaval meg sir hogy ha hatat forditok neki.
A "lepasszolas" is egy kulon mutatvagy par percre is.
Ezeket a sztorikat olvasva elkezdtem felni
:)
Ennyire érezné egy baba, ha nem vagyunk a közelében?
Beteg a babám,de ma itthon van a férjem,gondoltam átfutok a fodrászhoz,szembe van velünk,csak át kell mennem az úton.
Még vizes volt a hajam,amikor hívott apa,hogy rohanjak amilyen gyorsan tudok,mert a kicsi sír.Rögtön hazafutottam,mire beléptem a kicsi már csak hüppögni tudott,úszott az izzadságban.Átvettem,és elaludt rögtön a kezemben,mint aki elájult,amit utoljára egy hónaposan csinált.Mikor felébredt,ijedten nézett körül,hogy tényleg ott vagyok e.
5 hós kislány
Ez volt egy kérdésem.Most 7 hónapos,ezt a produkciót a mai napig képes eljátszani,ha nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!