Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor picivel hosszú útra...

Amikor picivel hosszú útra mentek, autópályán. Anyósülésen van a hordozó vagy hátul anyával, ha apa vezet? Melyik oldalt, ha hátul?

Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nálunk a fiam mindig hátul ult. az anyos ulés mogott. mi meg ketten elol a férjemmel.

nem tudom mitol fulladna meg utkozben egy baba...vagy mitol nyelne félre...

ha meg bukik, akkor félig ugyis ulésben van (a hordozoban) attol ugyancsak nem fullad meg...

akkor ultem hátra mellé, mikor 4 honapos volt és 3000 km-t utaztunk.

2015. okt. 20. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
(egyébként, ugy ahogyan az 5. válaszolo is irta, én is rosszul vagyok egybol hátul..meg a férjem is..ugyhogy csak akkor ulunk hátra, ha nagyon muszáj...hál istennek, most majd jon velunk anyosom is, ugyhogy majd szorakoztathatja az uton a fiamat,- ha éppen nem fog aludni)
2015. okt. 20. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Míg hordozóban volt úgy volt, hogy ha csak én mentem mindenképp anyósülésen volt, mikor apa is jött, akkor hátul vele. (Csak én vezetek.)
2015. okt. 20. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Anyósulésen soha nem tettem mert az a legveszélyesebb, hátsó ülés vezető mögött, mert baleset esetén a vezető automatikusan az anyósülés felé rántja a kormányt hogy az kapja az ütközést mert a vezető reflex szerint önnmagát védi.
2015. okt. 21. 06:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Amikor hárman mentünk hosszú útra, akkor a férjem vezetett, én elöl ültem mellett, a kicsit pedig a vezető ülés mögé tettük. Akkor ráláttam, ha valamit ledobott, akkor vissza tudtam adni neki.

Már 3,5 éve egyedül nevelem, így akárhová megyünk, anyósülés mögött van, mert onnan látom, és oda tudok neki adni akármit. Mondjuk már 4,5 éves.

2015. okt. 21. 07:58
 16/16 aHermann ***** válasza:

Szia!

Mikor még 1 gyerkőc volt, sokszor beültem hátra mellé, hogy lásson, de ha egyedül mentünk, akkor is hátul ült anyós ülés mögött. A kocsinkban nem kikapcsolható a légzsák + az üléssel kitámasztom a hordozót.

Amikor a második gyerkőc született a 2 gyerek ült hátul, én maximum nyaralás alatt préseltem közéjük magam, hogy több hely legyen a csomagoknak.

Van egy nagy családi kocsink azóta, mert már van egy harmadik gyerkőc is, de ő is kizárólag hátul utazik. Mondjuk ő már van, hogy a vezető mögött, mert tologatható a középső üléssor, így fixálhatjuk simán a hordozót.

2015. okt. 21. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!