Amikor picivel hosszú útra mentek, autópályán. Anyósülésen van a hordozó vagy hátul anyával, ha apa vezet? Melyik oldalt, ha hátul?
soha nem tettem anyósülésre, az a legkevésbé biztonságos.
ugye a statisztikák szerint a sofőr reflexből elrántja a kormányt, így a mögötte lévő hely és az anyósülés kevésbé biztonságos, ezért a gyerkőc mindig az anyósülés mögé volt bekötve. én nem ültem sokáig hátul vele, rosszul leszek hátul, olyan 2 hónapos korától elöl ülök.
hátul, jobb oldalt, és apa vezet én meg hátul ülök vele...most már nagyobb, mikor kicsi volt, nehezebben aludt egyébként autóban, és sokat kellett szórakoztatni ha hosszú útra mentünk. az ülésben többet alszik mint a hordozóban XD
én tuti nem raknám előre még akkor sem ha alszik, félek hogy elvonná a sofőr figyelmét
Ha egyedül vezettem, akkor az anyósülésen volt a hordozó. Ha a férjem, akkor is, én meg hétul, így mindketten ráláttunk, és tudtam onnan foglalkozni vele.
Amióta ülése van, azóta a sofőrülés mögé van kötve, mert így tudok vele foglalkozni az anyósülésről, ha kell.
Nálunk a nagy (1,5 éves) hátul üle velem, mert visít, ha nem mellette ülök, a kicsi pedig (2 hónapos) az anyós ülésen utazik, mert a nagyobb bántaná és az apját sem hagyja vezetni, ha fáradt. Ha nem fáradt, akkor semmi probléma, de nem állunk meg átrendeződni, úgyhogy hosszabb úton a picur minig anyós ülés, legtávolabb a tesótól.
Mi hetente megyünk 150-200km-re és ez a felállás jött be leginkább.
Első gyereknél az apja mögött utazott, én meg mellette hátul és ez kb így is kellett, hogy maradjon máig is, a kistesó "kárára".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!