3 hetes thaiföldi nyaralás 1 év alatti babával? Bevállalnátok?
A fiúnk 3 éves, ő tavasszal született, így vele már az első nyarat végigutaztuk, sosem volt gond, aludt bárhol.
A kislányunk most 3 hónapos, ő is nyugis baba. ár 3x utaztunk vele is, semmi baj nem volt, de a legnagyobb táv is Budapest-Dubai volt... Szóval ilyen hosszú úton még nem volt.
Anyukám és a férjem szerint nyugodtan menjünk.
Február-március környékén mennénk.
Mit gondoltok?
Ti mennétek?
"Én nem vinném magammal,pelenkázni itthon is tudok,ráadásul olcsóbb. " Ebből nekem az jött le, hogy ne vigyük. :)
De ha én értettem félre, akkor mindegy.
Tudom, hogy nem aludná végig a napot, de ez nem is lenne gond, a fiúnk mellett már hozzászoktam, hogy mindig szaladgálunk, ugrálunk, lefoglaljuk. Nem vinnénk senkit, négyen mennénk, esetleg egy baráti család jönne még, szintén 2 kisgyerekkel (legjobb barátaink).
Szia!
Ha egy picit idősebb lenne (kb 9-11 hónapos), simán mondanám, hogy menjetek. Viszont mivel csak 6 hónapos lenne az út során, inkább nem mennék.
Tény, hogy egyszerűbb az utazás, amíg pici, de az út elég hosszú. A repülőn nem tudsz csak úgy sétálgatni vele ha nyűgös, etetni sem egyszerű. A meleg sem biztos, hogy olyan jó lesz neki, mert még a nyűglődésen kívül, sokat nem tud vele mit kezdeni. Hordozásába belesülsz...
Az időeltolódás sem lesz egyszerű...
Inkább várnék 1 évet, akkor már jobban élvezi ő is (homokozás, fürdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!