Elvigyem orvoshoz vagy még várjunk, hátha magától elmúlik?
Figyelt kérdés
14 hetes babám tegnap reggel kicsit köhögött, az orrát kiszívattam orrszívóval, volt egy kis váladék, de nem sok, napközbenre elmúlt a köhögés, ma reggel egy kicsit erősödött, az orra tiszta. Vajon elvigyem az orvoshoz, vagy várjak, hátha elmúlik?2015. okt. 19. 10:04
1/7 anonim válasza:
Vidd el, mert tüdőgyulladásba is torkollhat, aminek nem mindig egyértelműek a tünetei, viszont nagyonv eszélyes lehet. Orvos zárja ki ezt a lehetőséget.
2/7 anonim válasza:
Én nem vinném, dugig vannak a rendelők várói mindenféle beteg gyerekekkel, és a tiéd is az lesz. (most nem az)
Főleg, ha anyatejes.
4/7 anonim válasza:
Nálunk házhoz jön az orvos ilyen kisbabahoz. Te nem tudod esetleg kihívni?
5/7 anonim válasza:
Én nem vinném. Ha rosszabbul lesz, vagy egy hét múlva is köhög akkor igen.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem anyatejes a baba. Meglátjuk, mennyien lesznek a rendelőben. Különben itt van egy köpésre a háztömb aljában, úgyhogy valószínűleg ezért nem jönne ki. Kicsit nyűgös, de nem lázas, viszont nincs étvágya.
2015. okt. 19. 11:20
7/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit eszik, annak semmi köze a köhögéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!