Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek elvigyem orvoshoz?

Szerintetek elvigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Kislányom 11,5 hónapos és ma 2-szer volt hasmenése annyira, hogy másodszor ki is folyt neki. Ma kapott először krémtúrót, vaníliásat, ízlett is neki és arra gondolok, hogy attól lehetett esetleg. Ma elég keveset is evett, nagyon sírt is evés közben, mert lehet, hogy fájt a hasa. Azóta nem volt hasmenése, a közérzete is jó, az esti tápszert már szépen megette. Szerintetek csak egy sima hasmenés volt vagy azért nézessem meg őt az orvossal?
2013. júl. 23. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem varj meg. En ilyen esetben csak felhivtam az orvost de azt sem ket hig kaki utan hanem mondjuk a 6ik 7ik-nel.
2013. júl. 23. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kb. 5-től kezdődik a kakis pelus,az már hasmenés,szerintem nem kell dokihoz vinned ezért.

Ha még tudod is,hogy mi volt a bűnös,akkor nyert ügyed van:krémtúró:)

2013. júl. 23. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
ha keveset is eszik az nem baj csak itasd sok folyadék kell meleg van nagyon ilyenkor nem esik jól a kaja csak az ital nekem is így voltak a gyerkőceim ja és gyümölcs dinnye barack ezek nagyon jók
2013. júl. 23. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
én se vinném még dokihoz. biztos a krémtúró hajtotta meg
2013. júl. 24. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos ma megint volt már egyszer hasmenése, úgyhogy délután rendel a doki és felhívom.
2013. júl. 24. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!