Mik legyenek kislányaim nevei? Ikrek lesznek, és valami nagyon aranyos nevet szeretnék, nem is régieset, viszont nem is ilyen nagyon különlegeset, de azért ne legyen az a megszokott. Pl ezek nem:Réka, Dóra, Fanni, Adrienn, Brigitta
Figyelt kérdés
:D2010. márc. 16. 19:08
12/58 anonim válasza:
Veronika-Rebeka
Zsófia-Zsóka
Zita-Zora
Melinda-Mónika
Luca-Léna
15/58 anonim válasza:
Blanka és Bianka Így a névnapjuk is egy napon lesz nem csak a szülinapjuk. :)
16/58 anonim válasza:
Ha aranyos kislánynevet kéne mondanom akkor a Fanni, Molli, Lili, Maja jutnak eszembe. Viszont nekem a Mirella, Mirtill, Mirjam, Regina, Dorka ami tetszik.
18/58 anonim válasza:
Ismerősöm ikerlányait Leonának és Lorettának hívják. Mindkettő névnapja dec. 10 körül van (pontosan nem tudom)
19/58 A kérdező kommentje:
Hanna,Lili,Rebeka,Maja,Izabella ezek tetszenek nagyon:)de a többin is gondolkozok.Réka:én is Réka vagyok,pont ezért írtam hogy azt ne:D
2010. márc. 16. 21:33
20/58 anonim válasza:
Na akkor sztem válaszd a Maját és a Lilit, mindkettő rövid.Viszont a Rebeka meg a te nevedre hasonlít. Hú, nehéz döntés ez. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!