Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Burger King burgonya...

Anyukák! Burger King burgonya anya és apa szájából, só leszopogatva, krumpli megrágcsálva 5-6 hónapos babának?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 11:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%
Rendben,nem akarok vitát!Te tudod,hogy miért jobb neked,ha először azt hiszik,hogy te csinálod így.Biztos a hatás miatt:)
2015. okt. 18. 12:02
 12/32 anonim ***** válasza:
39%
Egyik ismerősöm még fel is töltötte facebookra, ahogy a 8 hónapos lányával mekit etet. Hát mit ne mondjak, sírni tudnék az ilyen emberektől. Felnőtt embernek is káros, nemhogy egy babának...
2015. okt. 18. 12:06
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
Azért kell így kiírni, hogy legyen flame war.
2015. okt. 18. 12:19
 14/32 anonim ***** válasza:
27%

a krumpli sok adalékot tartalmaz gyorsétteremben, ez az egyetlen gond vele.

én is etettem előrerágott kajával - hallal - mert abban nem bízok.

hasznos neki a szülőtől kapott baktériumflóra, segíti a saját baciflóra kialakulását.

2015. okt. 18. 12:47
 15/32 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen kérdésektől teljesen kész vagyok. Direkt úgy teszi fel a kérdést a kérdező, mintha róla lenne szó, azért sejteni lehetett, hogy nem így van. Aztán nagy ártatlanul közli, hogy csak kíváncsi volt, hogy más hogy gondolja, mert már félt, hogy ő gondolja rosszul... A kérdező pontosan tudja, hogy ez így nem jó, csak kell a bátorítás neki, hogy ő csúcs anya, amiért tudja, hogy 5-6 hónapos babával nem etetünk BK kaját. Komolyan, különben mégis mi értelme lenne a kérdésnek? A szóban forgó anyuka nem olvassa, nyilván nem is érdekli, a kérdező pontosan tudja, hogy ez nem jó, akkor? Jaaa, hogy a kérdező szomszédjában nem lakik egy Mari néni, akivel ki tudja beszélni, milyen szörnyűségeket látott és nem kap tőle önigazolást. Akkor tessék, legyen meg az örömöd: hiper-szuper anya vagy, amiért tudod, hogy a babának nem való BK krumpli! *buksisimogatás*
2015. okt. 18. 12:54
 16/32 anonim ***** válasza:
58%

A legtöbb válaszoló annyira bunkó tud lenni, most komolyan.

Ha meg úgy tette volna fel a kérdést, hogy ő csak szemtanú volt, akkor meg azért oltogatnátok, hogy mi köze ahhoz, hogy más mit csinál. Itt mindenki annyira szuper, és annyira okos, hogy néha már fáj.

Látott valamit, amin kiakadt, meg akarta osztani másokkal, ennél nagyobb bajotok ne legyen már. Aki nem akar nem válaszol és kész, nem?

2015. okt. 18. 13:10
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Miközben olvastam a kérdést, kb így nézhettem ki:

[link]

Azt hiszem ez mindent elárul. Sajnálom szerencsétlen gyereket. A hiénák etetési szokásaihoz hasonló. Tényleg rettentően sajnálom a gyereket, borzasztó gusztustalan, nekem eszembe se jutna, sőt ha ilyet látnék lehet hogy elhánynám magam, most elég volt elképzelni is.

Egyébként ha már témánál vagyunk és olyat láttam a metrón, hogy egy nő háztartási kekszeket tett a szájába, összerágta és nyálasan visszaköpte egy másik zacskóba, és ezt csinálta egész úton. Majd a végén elkezdte etetni vele a babáját. Ugyanaz a kategória. Hálás vagyok, hogy nekem normális szülők jutottak.

2015. okt. 18. 14:02
 18/32 anonim ***** válasza:
34%
ebben a sztoriban pontv a krumpli a legkevésbé veszélyes. az ember szája tele van baktériummal, ami egy ilyen kicsinek veszélyes lehet.
2015. okt. 18. 16:25
 19/32 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még csak krumplipürét adtam a gyerekemnek, nem tudta volna elrágni a sültkrumplit.
2015. okt. 18. 16:30
 20/32 anonim ***** válasza:

Ó,az fincsi.Láttam már én is Tescoban szekeret toló anyukát sajtos stanglit összerágni,majd beletömni a szintén fél év körüli baba szájába.Felemelő.

Aki kicsit is tájékozott,átgondolja a szitut,tudja,hogy több sebből is vérzik.Mindegy,szerencsére ilyenben nem volt és nem is lesz része a gyermekeimnek.

2015. okt. 19. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!