Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves baba már nézhet...

1,5 éves baba már nézhet mesét, a ti babátok szokott?

Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Őszinte leszek, és az én másfél éves fiam az egész napos játék és közös program mellett naponta megnéz egy-két bogyó és babócát.

Semmi baj a fejlődésével, értelmes, okos fiú, és nem zombul a mese előtt, sokszor kommentálja, vagy egy-egy kedves jelenetnél nevet.

2015. okt. 17. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:

mindenesetre ha megnézed, hogy a szemükkel még nem tudnak olyan gyorsan nézni, így nem is tud örömet okozni sokszor

pl én 1,5 évesem nézi pl a youtuben a maki majmos babazenét

és épphogy megörül az egyik majomnak, már beugrik egy másik egy másik képen

vagy nyúlt a farmos dalban a malac felé, mire ugye jött még egy még egy, magyarán azt se tudja hirtelen hova nézzen, és még ráörülni se tud, már eltűnik...

ha érdekel, erről a maki majmosról írtam

https://www.youtube.com/watch?v=HJPYDUUOWo8#t=22

17:00 tól meg a farmos

https://www.youtube.com/watch?v=HJPYDUUOWo8#t=22

sajna a magyar verzió extra gagyi :(

2015. okt. 17. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Dehogy gond! Legyen tartalmas a napja, csinálj neki változatos programokat, ha otthon vagytok egy csúnya esős napon, futkározzatok, olvassatok, játsszatok, rajzoljatok és nyugodtan bújjatok össze egy fél órára momdjuk a Bogyó és Babóca előtt.

Az én lassan 3 éves fiam naponta megnézi a kedvenc meséjét, nem ül órákat a tv előtt, emellett mindenféle tevékenységet csinálunk, rengeteget játszunk. Nála érdeklődőbb, energikusabb kisgyermeket nem sokat ismerek.

Szval fő a mértékletesség!

2015. okt. 18. 00:35
 14/16 A kérdező kommentje:
azert megy a hatterben mert kkor tovabb elvan adott helysegben egyedul nem akar kijonni a szobabol. akkor szoktam neki bekapcsolni ha fozok es veszelyes hogy a labamnal kusszon vagy amikor tanulok akkor bekapcsolom es akkor megy a hatterben 30-60 percet, az elso 5 percbe ratapad, aztan megunja es elkezd jatszani kozbe de azert oda oda pillant. de ha nem megy a tv egybol elkezd keresni gondolom jobban egyedul erzi magat. radiot probaltam, az keves.
2015. okt. 18. 07:10
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

"Nem néz tv-t. Futkározunk, játszunk helyette."

Persze, hiszen aki megnéz napi fél óra Bogyó és Babócát, az a fennmaradó 23 és fél órában sem szaladgál. Logikus.

2015. okt. 18. 08:11
 16/16 A kérdező kommentje:

hát köszönöm a válaszokat.

különben a bátyám barátnőjének fia most ment iskolába, 2 éves kora óta minimax függő.

az anyukája egyedül neveli, segítsége nincs, tanítónéni szóval pénze se bébiszitterre, így relatíve korán kezdte a tvzést a gyerek. Viszont mikor épp nem tvzett, most nem tudom napi mennyi idő járt neki akkor tanító néni lévén rengeteget foglalkozott vele, a gyerek a legjobb tanuló az osztályban eddig, nagyon penge agyban, egyedüliként olvas, összead, kivon stb, nagyon szépen rajzol és énekel, sportol, szóval szerintem tényleg a mérték a lényeg és hogy az az idő amit nem tv nézéssel tölt az tartalmas legyen.

2015. okt. 20. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!