1/1 anonim válasza:
Szia. En egy 6,5 honapos kisfiu anyukaja vagyok. Most 1 onapja kezdett el intenziven kuszni, neha azt hiszem esze agaban sincs rendesen megtanulni maszni hiszen igyis halad villamsebesseggel.:)) Neha szoktam felultetni 1-2 percre de az esetek tobbsegene fel perc utan eldol.:) Eljatszik egyedul fel orat aztan megunja de azt is csak ugy ha bennt vagyok a szobaban, maskeppen sir s jon utannam.:) Most kezdte a labat teljesen letenni a talajra ha probal megallni nem feloldalasan. Nem nagypn tudom mire gondolsz pontosan ha meg erdekel valami konkretan kerdezz nyugodtan. Ti miket csinaltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!