Lehet, hogy én vagyok béna, de amit meg ahogy előírnak a védőnők, meg a tápszer gyártók, hogy mit és mikor kéne enni, én nem tudom betartani a 7 hónapos kislányomnál!?
az miért baj ha nem 7-kor regelizik?:)
akkor egyen amikor felkel. hogy mikor mit eszik, azt ő dönti el. a fiam is tejpépet ebédelt 1 jó ideig. aztán meggondolta magát és megcserélte a főtt kajával, ami addig a vacsi volt. nem robotok, ne görcsölj ezen:)
Miért, neked előírta a védőnő hogy hány órakor etesd a babádat?!
Ha igen, akkor gyorsan felejtsd el, amit mondott!! Igény szerint etesd Őt akkor kiegyensúlyozott boldog baba és mama lesztek! :-)
Úgy van, ahogy az előzők írták. Én is hamar rájöttem, hogy a védőnők szava nem szentírás, amit ők könyvekből megtanultak, nem biztos, hogy alkalmazható a gyakorlatban. A megérzéseidre hallgass!
Nálunk is sokszor kimarad a tízórai. Ébredéskor szopi, és ha az elcsúszott, akkor utána már ebéd (főzelék). Máskor meg minden menetrendszerűen alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!