Aki rendszeresen adott kecsketejet a gyerekének az tapasztalta hogy ellenálóbb lett a betegségekkel szemben?
Attól, hogy ő megúszta, attól te megkockáztatod a tiednél? Az felelősségteljes!
Aki cigizik az sem mind lesz tüdőrákos, úgyhogy kínáld meg majd vele nyugodtan a majdan tinédzser fiadat, mert a szomszéd se lett rákos tőle :)
Na màris beindultak a trendkövető agyoniskolàzott anyukàk. Orvos tanàcsolta a kecsketejet,hogy azt adhatok fèlévesen a gyereknek a hozzàtàplàlàssal. Amúgy csoda hogy élnek akik 2000 előtt születtek, mert ők kaptak 1 éves kor előtt tejet. Jesszus, fel kéne akasztani mindenkit aki a hatalmas bizniszt jelentő tàpszerek előtt nem hagyta éhenhalni a gyerekét.
Bàr ha ilyen felnőttek lettek belőlük mint itt a vàlaszolók.... Hm lehet ez esetben valóban àrt,csak nem a veséknek,hanem az agynak.
Kedves kérdező! Nyugodtan adj kecsketejet!
Kiugrottam a másodikról és nem lett semmi bajom!! Ugorjatok ki ti is!
Kedves előző! Csak mert így is felnőttek ne mndjuk már, hogy az a legideálisabb megoldás, ha már egyszer bizonyítottan kárt tehet a gyerek veséiben!
Apámmal rövidgatyában szóratták a kertben a DDT-t. Mégis felnőtt. Ja hogy 55 évesen rákos lett? Mi köze ennek a gyerekkorához?!
Ez a baj az ehhez hasonló mára károsnak ítélt dolgokkal, csak mert pont nem lesz tőle beteg a gyerek, nem jelenti, hogy a ksőbbiekben sem amiatt lesz eü problémája.
Tessék lepontozni, én 2 éves korukig tehéntejet sem adtam, a legújabb ajánlás szerint 3 éves korig is lehet várni vele. Én a legjobbat akarom a gyerekeimnek, ha valami kockázatos nem rajtuk fogom kipróbálni.
Ja és nem kell okolni a tápszerbizniszt, lehet szoptatni is.
Tápszer vs.kecsketej atyám. Ha nem tudtam volna szoptatni, akkor sem jutott volna eszembe semmilyen állat tejével pótolni a sajátomat, aminek köze sincs az anyatej összetételhez.
Màr ne haragudj,de annak idején nem volt tàpszer. Arról meg sehol nem ìrtam,hogy most ahelyett kell adni tejet. Bàr ha ràszorulnék sem adnék vmi mesterséges vacakot a gyereknek,de majd meglàtjuk 40-50 èv múlva,hogy hasznos volt- e a tàpszer vagy ugyanús lesz allergiàs/ ràkos beteg felnőtt a tàpszeres gyerekektől. Amúgy teljes jóindulatból kérdezem,ha valaki nem ad tejet a gyerekének 3 éves korig utàna miért erölteti??? Hiszen az emberek 92%: a képtelen megemészteni kisgyerekkor utàn! Akkor ez nem szàndékos mérgezés ugye???
Amúgy annyi a véleményem az ilyen kötözködő hittérìtőkről,hogy biztos igazatok van és ennyi erővel valóban egyetek tehénszart,hiszen többmilliò légy nem tévedhet!
"Màr ne haragudj,de annak idején nem volt tàpszer."
Annak idején? Mit jelent ez a te szótáradban? A nyolcvanas években születtem, volt tápszer. Sőt, mondok jobbat, még korábban is volt. Nem értem, miért kell méregnek beállítani a tápszert, semmi baja nem lesz tőle a gyereknek, pont arra való, amire használják, és sokkal inkább alkalmas egy baba táplálására, mint bármilyen más tej (az anyatejet leszámítva). Hiszen direkt erre lett kitalálva.
Aki annyira veri a nyálát a kecsketej mellett, annak elmondanám, hogy ő is egy trendet követ (mert el ne mondja már nekem, hogy önmagától jutott eszébe kecsketejet tömni a gyerek szájába, ennyi erővel megkínálhatod ecetes uborkával is 3 hónaposan), csakhogy ez a trend már régen bedőlt!
Egy dolog, hogy sokan hivatkoznak a ,,bezzeg régen"-re, de meg kellene vizsgálni, hogy mennyi volt régen az átlagéletkor és mennyi most, illetve, hogy milyen nagyot fejlődött azóta a világ és az orvostudomány!
Ennyi erővel ha valami súlyos nyavalyát kapnál el, akkor a gyógyszert is utasítsd vissza, mert biztos csak az orvos találta ki és ő is benne van a gyógyszermaffiában!
Komolyan, az eszem megáll ezektől az okos összeesküvés elméletektől! Mondd, sokáig gondolkoztál rajta?!
Én is ezen röhögök 19-es :-D Szegény kérdezőnek jól átmosták az agyát a konteósok :)
Mondd csak a chemtrail-ben is hiszel?
Aztán amikor valamelyik közeli családtagod életét próbálják megmenteni gyógyszerrel akkor annak is mondj ellent, nehogy a gonosz gyógyszermaffia ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!