6 hónaposak miert nem forog? 2honapos kora ota járunk rendszeresen tornára
2honapos kora óta heti 1x jsrunk gyógytornára+én itthon tornáztatom!
Idoben született,nincs semmi baja!
De vékony vagyok es valoszinu hogy a terhesség végére mar kicsi volt neki a hely,így a bal oldalát elnyomhatta!
Hason szeret lenni de elfárad l akkor sir nem támaszkodik a könyökével hanem kicsusznak a kezei se slvan ugyis mert játékokat után nyúl!
Nem szeretem vinni gyógytornára mert azt az 1orat vegig ücolti ugy hogy berekedt es piros lett a torka
Oldalra fordul sokat de csak a bal oldalára
Egy kicsi kell neki hogy hasra forduljon!
De 4honap alatt nem fordul még meg
Nem sietettem de mondta az orvos is hogy könyökén tamaszkodnia kellene
A lapocka izma kicsit gyenge amiert elnyomta a pocakomban
Ezt csak en nem ertem teljesen? Oda-vissza nem forog? Vagy a hasara atfordul? Miert kell tornara jaratni ha az eg vilagon semmi baja? Vagy megis van mert elnyomodott ? Ha nem sietteted akkor miert jaratod gyogytornara? Tenyleg nem ertem. Elegge zavarosan irtal mindent.
6 honaposan ha meg nem fordult hasra egyaltalan akkor szerintem vidd el orvoshoz es majd megmondja. Nem tudom ezzel kapcsolatban mi a teendo, nekem a lanyom 36 hetre szuletett, enyhe oxigenhiannyal es emiatt a bal karjaban volt egy pici izom letapadas. 4 hos mult par nappal amikor eloszor hasra fordult. De csak a jobb oldalra fordult mindig, vissza 7 honaposan fordult. Igaz h 8 hosan mar allni tudott de mindket oldalat forgasra 7,5 hosan hasznalta, addigra oldodott fel a kotottseg. Semmi extra tornara nem hordtam. Tobbszor forditottam hasra h erosodjon. Es ennyi, kivartam, gyerekorvos is se mondta h kene kulon foglalkozas es a vedono se. 2 eves es tokeletes a mozgasa.
Kicsit ha erthetobben leirnad a dolgokat jobb volna. Mert en belezavarodtam, annyira osszefuggestelenul irtal. Legalabbis szamomra.
Ha konduktorhoz jártok tornára akkor én nagyon tanácsolom,hogy vigyed!
Nekem is van halmozottan sérült lányom aki hasonló volt mint a tiéd.Ha nem vittem volna akkor mára már mozogni sem tudna mert beszűkülnek az izmai és az inak.
Tudom,hogy üvölt,de a látszat ellenére ez a javára válik(mármint a torna).
Hason el van ha hasra rakom!
De se határa se a hasára nem fordul!gyerekorvos tegnap látta!azt mondta vigyem...dehat már 4honapja járunk és csak az oldalára fordul!
38.heten született 2.5ora alatt kitolassal egyutt!
Születése ota csak a bal oldalra fordította a fejét,ezert kezdtük a tornát...
Tudom az ő érdeme!egészséges allandoan keze lába jár,mosolyog gagyog is.fel akar ülni mostanában
De a forgás nem megy neki...semmi baja nincsen..csak a na oldali nyaki izma gyengébb...
Nogyogyaszom mondta hogy a végére mar nem fért el a pocakomban és elnyomhatta az egyik oldalát...
Csak a védőnő is mondja hogy már forognia kellene....😐
Sima gyógytornász
A bal oldali lapocka izmok gyengébbek(Ennyi probléma van csak
Kedved utolso
Ugyan ez van nalunk is..én nem is vinném tornára...mert nincs elkeseve szerintem sem...de a védőnő mondja...😐 meg a nyaka miatt vittük mg 2hosan.ami már 2 het alatt helyre jött
1. Gyermekorvos helyett gyermekneurológushoz kellene elvinni.
2. A "sima" gyógytorna a jelek szerint nem használ, így a neurológus tanácsa alapján kellene továbbmenni. Viszont a leírásod alapján nagyon el van maradva, ez kihathat a későbbi értelmi fejlődésére is, úgyhogy mielőbb kérj időpontot NEUROLÓGUSHOZ.
2es vagyok.
Vidd neurológushoz,ő majd konduktorhoz irányít.
Ugyanolyan torna mint ez csak hamarabb fejlődik.
Inkább menj neurológushoz potyára,mint hogy ne menj és egész életedben bánni fogod.
Ha tényleg kicsi volt a hasad akkor meg pláne nagyon el kell menni vele!!!!
Nem véletlenül küldtek tornára sem.Sajnos ha nem erősödik soha nem fog tudni menni sem ahogy az én lányom sem tud sajnos:((((
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Már keresem a neurológus elérhetőségét
De kicsit fura hogy a gyógytornász sem szolt..tudom neki pénz....de akkor is egy kisbabanal nem a penzt kellene néznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!